Ben bi tazeliyim
@asdaaaa gibisinden birisi vardi osman adli bilgisi olan varmi hoodta banlanmis @fiorino21 bilgin varmi abiaynen 😂 😂
Kopekten bende cok korkarim abi😂Vallahi ne olduğunu anlamadım tekme salladım kaçtı bi anda çıktı önüme
Yok kardeşim@asdaaaa gibisinden birisi vardi osman adli bilgisi olan varmi hoodta banlanmis @fiorino21 bilgin varmi abi
o da dolandırıcı çıkmıştı@asdaaaa gibisinden birisi vardi osman adli bilgisi olan varmi hoodta banlanmis @fiorino21 bilgin varmi abi
Abi buda hoodta banlanmis sanirim dolandirici fiyolar buda gecen yorkbette cekim yapicam dedi 20 attim sonra alt yatirim 50ymis dedi olsa vallahi atardim yoktu geri at o zaman dedim geri atti allahtan butun dolandiricilari biz bulmusuz 😯Yok kardeşim
Ahahaha harbiden hepsini bulmuşsun burdan birinin 50 birinin de 20 tlsini almisti sonra da engellemişti wpdenAbi buda hoodta banlanmis sanirim dolandirici fiyolar buda gecen yorkbette cekim yapicam dedi 20 attim sonra alt yatirim 50ymis dedi olsa vallahi atardim yoktu geri at o zaman dedim geri atti allahtan butun dolandiricilari biz bulmusuz 😯
Osman arslan ismi başka hesap açıp gelirse paparada denk gelirseniz haberiniz olsunAhahaha harbiden hepsini bulmuşsun burdan birinin 50 birinin de 20 tlsini almisti sonra da engellemişti wpden
İyi bunu kurtarmışsınAbi buda hoodta banlanmis sanirim dolandirici fiyolar buda gecen yorkbette cekim yapicam dedi 20 attim sonra alt yatirim 50ymis dedi olsa vallahi atardim yoktu geri at o zaman dedim geri atti allahtan butun dolandiricilari biz bulmusuz 😯
Aynen abi 40 tan olduk yaİyi bunu kurtarmışsın
Ders olsun yapacak bişe yok bakalım cumaya kadar bekleAynen abi 40 tan olduk ya
Hayir gelmez ama ondan bekleyelim abi 😊Ders olsun yapacak bişe yok bakalım cumaya kadar bekle
Geçmiş olsun simdiden😂Kankalar son para sigara yok gelsin bu @Blacklion @Mahonii 😃
Oyle deme kanka daha baslamadi bile😃Geçmiş olsun simdiden😂
Gs den yatar 😂 1 1 skor oynadım 1 1 biterOyle deme kanka daha baslamadi bile😃
Bende 1-2 oynadim oyle bitsin 😁😁Gs den yatar 😂 1 1 skor oynadım 1 1 biter
Olmazmi kankabol şanslar 😂 😂