@NoluyorLan adlı kullanıcı capslockun adını kullanara dolandırıcılık yapmaya kalkıyor dikkatli olun.

Dayi benim capslockk hasan 🤣🤣@NoluyorLan adlı kullanıcı capslockun adını kullanara dolandırıcılık yapmaya kalkıyor dikkatli olun.
Ekli dosyayı görüntüle 3359
Durun ban atmayın ben capslockk um gerçekten hasan adım 🤣🤣uyardım sizi hatta aynı isimle gelip dolandırmaya çalışanda olucak
Dayı ne yaptın sen 😄@NoluyorLan adlı kullanıcı capslockun adını kullanara dolandırıcılık yapmaya kalkıyor dikkatli olun.
Ekli dosyayı görüntüle 3359
Kardeş yorumları okumuyor musun ben gerçekten capslockk adım hasan özaydın la 🤣🤣ne boş beleş adamlar var yavv
La ben gerçekten capslockk adım hasan 🤣🤣Dayı ne yaptın sen 😄
Aleykum selam cem reis dolandırma diyorlar inanmıyorlar benim capslockk olduğuna ben hasan diyorum 🤣🤣Selamun aleykum
Aleykümselam bromSelamun aleykum
Reis dayi yanlis anladi ben capslockk adini kullaniyorum zannetti. Ben gerçekten capslockk um adım hasan hatta dayıya papara attim benim paparam @Paplo1 de bilir benim paparayiNoluyor lan harbiden 😂😂😂
@Dayı sağlam adamdır biri dolandırıcılık yapıyor sanmış demek ki o zaman önlem almak istemistirReis dayi yanlis anladi ben capslockk adini kullaniyorum zannetti. Ben gerçekten capslockk um adım hasan hatta dayıya papara attim benim paparam @Paplo1 de bilir benim paparayi