Kendi formumuza geçene kadar inanmam kusura bakma @NoluyorLan forum açıldığı zaman paylaşım yaparsın özrümü dilerim o zaman.
Ben tanıyorumBeni
Beni burda çoğu kişi tanıyor da seni bilemem kardeş![]()
Estağfurullah dayı ne özürü sacmalama tabi sende haklısın forum açılsın ordan yazarim sana 🤣🤣Kendi formumuza geçene kadar inanmam kusura bakma @NoluyorLan forum açıldığı zaman paylaşım yaparsın özrümü dilerim o zaman.
Burda kimseyi bilemesin kardeş allaha şükür kimseye yanlış yapmadık 3 .5 kuruşunda gözümüz kalmadı yanlış ta yapmayız sana bir şey soyllimu burda kimseye güvenme bana bile@DAYI sağlamdır yanlışi olmaz
TamamdırEstağfurullah dayı ne özürü sacmalama tabi sende haklısın forum açılsın ordan yazarim sana 🤣🤣
Kanka şuan ortalık çok karışık boyleseyler normal boşverin ☺Estağfurullah dayı ne özürü sacmalama tabi sende haklısın forum açılsın ordan yazarim sana 🤣🤣
Aynen reis ama yapması iyi oldu herkes önlem alır en azindan ☺☺Kanka şuan ortalık çok karışık boyleseyler normal boşverin ☺
Ben sana yanlış yaptın demedim kanka seninde biliyorum tabiki iyi adamsin ama dayı ile para alışverişim oldu sohbetim çok oldu ordan biliyorum sadece forum acılana kadar boyleseyler normal hepimiz kardesizBurda kimseyi bilemesin kardeş allaha şükür kimseye yanlış yapmadık 3 .5 kuruşunda gözümüz kalmadı yanlış ta yapmayız sana bir şey soyllimu burda kimseye güvenme bana bile![]()
Hic gulucegim yoktu bu halde guldurdun beni 😀😀La bi uslu durun ya illa rezil edeceksiniz bizi
Aynen yavaş reisFORUM SIZDEDE YAVASMI ?
Çok yavaş ve anasayfaya girmiyorFORUM SIZDEDE YAVASMI ?
Etkinlikl yapanda yok zaten 😂FORUM SIZDEDE YAVASMI ?
Bi durun ortalık zaten karisik😂
Adam borç istemiş senden