Çekiliş Yarın Yapılacaktır

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
malesef var karşılığını alıyorlar alacaklar bizimle kimse dans edemez

karşılığını elbet alıyoruz fazlasiyla misliyle ama ister istemez savastığımız ulkenin insanlarini ulkemizde elini kolunu sallayarak gezmesi zoruma gidiyor benim abim kardesim onlar icin orda sehit olup kan dokerken onlarin boyle güllük gülistanlik hayat yasamasi çok agır geliyo

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
karşılığını elbet alıyoruz fazlasiyla misliyle ama ister istemez savastığımız ulkenin insanlarini ulkemizde elini kolunu sallayarak gezmesi zoruma gidiyor benim abim kardesim onlar icin orda sehit olup kan dokerken onlarin boyle güllük gülistanlik hayat yasamasi çok agır geliyo
bende ona karşıyım suriyeliler burada gelip 15 yasında evlenip çocuk yapmasını biliyorlar ve burada türklere kafa tutmasını biliyorlar şimdi azımı bozduracaklar

1985turbo

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye

1985turbo

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
29 oldu suan sehitimiz

Kondu1903

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye

HayatGibi

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Ne bonusu arkadaşlar kimse kusura bakmasın bırakın 3-5-10 tl yi şehitlerimiz var sizin burda dediklerinize bakın şu twitterı bonus için kullanıyorsunuz girinde sahip çıkın şehitlerimize...
Twitterdanmi sahip cikiliyor

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Merhaba değerli üyelerimiz. Bugün bir bağlantı sorunu yaşandı (admin) bu yüzden çekilişi yapamadım. Sizlerin anlayışına sığınıyorum. Yarın sabah çekiliş yapılacak ve buradan duyuru geçeceğim. Akabinde bonuslar yüklenecektir
Zaten geç oldu bı 24 saatte bonusun. Yatmasını bekleriz

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
malesef var karşılığını alıyorlar alacaklar bizimle kimse dans edemez
kardeşim karşılığını alıyorlar ne demek bizim askerlerimiz şehit oluyor bizim orada ne işimiz var bizim askerimizin orada savaşması gereken bizim askerimiz değil amerikanın istediğinde hareket eden bir ülke haline geldik yazık ya kendi oğulları askere gitmez olan garibana halka olur yazık değil mi bu askerlerimize ailesine

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
kardeşim karşılığını alıyorlar ne demek bizim askerlerimiz şehit oluyor bizim orada ne işimiz var bizim askerimizin orada savaşması gereken bizim askerimiz değil amerikanın istediğinde hareket eden bir ülke haline geldik yazık ya kendi oğulları askere gitmez olan garibana halka olur yazık değil mi bu askerlerimize ailesine
bizim oradaki işimiz orada oluşacak terör örgütünü yok etmektir egerki türkiye oraya el atmasın her gün antep urfa hatay a havan düşecekti
ama şimdi iş oluruna gidiyor ve sıvıl kaybı yaşanmasın diye dikkatli şekilde yapılıyor az çok biliyorsun dış güçler bize nasıl saldırıyor

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
bizim oradaki işimiz orada oluşacak terör örgütünü yok etmektir egerki türkiye oraya el atmasın her gün antep urfa hatay a havan düşecekti
ama şimdi iş oluruna gidiyor ve sıvıl kaybı yaşanmasın diye dikkatli şekilde yapılıyor az çok biliyorsun dış güçler bize nasıl saldırıyor
kardeşim sen askerini gönderiyorsan onun korumasınız yapmak zorundasın havadan koruması dahi yapılmamış gidin ölün denilmiş resmen türk hava jetlerinin girmesine havalanmasina nasıl izin vermezsin senin askerin en değerli asker dünya üzerinde değersiz gibi askerlere davranılması senin hoşuna gidiyor mu orada teröristlere karşı savasilmiyor orada esada karşı savasiliyor iç meseleleri abd 'nin istediği gibi hareket ediyoruz ha gerçekten teröristlere karşı savaşmış olsak sınır güvenliğimiz için tamam ama o savaş bizim savaşımız değil amerikanın savaşı

Kondu1903

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Merhaba değerli üyelerimiz. Bugün bir bağlantı sorunu yaşandı (admin) bu yüzden çekilişi yapamadım. Sizlerin anlayışına sığınıyorum. Yarın sabah çekiliş yapılacak ve buradan duyuru geçeceğim. Akabinde bonuslar yüklenecektir
Ya yap şu cekiliside millet yoluna baksın gider şimdi bide şu kadar yatirimli demeyin bari

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Çekiliş ile bağlantı sorunu çelişkili bir durum ciddi iseniz yaparsınız ciddi değil isenizde özür dilersinzz bu kadar basittir

MuscleBet

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Çekiliş ile bağlantı sorunu çelişkili bir durum ciddi iseniz yaparsınız ciddi değil isenizde özür dilersinzz bu kadar basittir
İnternet bağlantısı sorunu yaşadığınızda çekilişide yapamıyorsunuz. Zaten admin olarak yaşanan durumdan dolayı özür diledim. Önce yazılanları okuyup sonra yorum yapmanızı rica edeceğim

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
İnternet bağlantısı sorunu yaşadığınızda çekilişide yapamıyorsunuz. Zaten admin olarak yaşanan durumdan dolayı özür diledim. Önce yazılanları okuyup sonra yorum yapmanızı rica edeceğim
Benimde demek istedim gün boyunca mi yasatinix

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Liste nerde