Admine de kafa tutuyir ya hayırdır diyor 😂😂tartışma çıkmasın istiyorum. gelmeyen paranin hesabini yapmaya başladiniz
Admine de kafa tutuyir ya hayırdır diyor 😂😂tartışma çıkmasın istiyorum. gelmeyen paranin hesabini yapmaya başladiniz
ilk 30 dasin diyemi yoksa sonra ugraşmasın diyemi ?anlamıyor anlatıyorum diyorumki o 30 kişi belirlensin konu kapansın zaten para gelirse atılır boş yorum yapmaya gerek yok
zoruna gitmesin samimiyet derler adinaAdmine de kafa tutuyir ya hayırdır diyor 😂😂
bende senin gibi biriyim sıkıntı yokAdmine de kafa tutuyir ya hayırdır diyor 😂😂
Adminin samimi olduğunuzdan neden haberi yok 😂😂😂😂😂zoruna gitmesin samimiyet derler adina
Bu cümle yetrtartışma çıkmasın istiyorum. gelmeyen paranin hesabini yapmaya başladiniz
ben hood dan Mustafacan3446 tanımıyorsan boş yapmaAdminin samimi olduğunuzdan neden haberi yok 😂😂😂😂😂
Tanimiyorum.yapmam.pardon.ABIIIIII.ben hood dan Mustafacan3446 tanımıyorsan boş yapma
reklam yasak 🙂baska form reklamı olmasın ama para kazanın diye yaziyorum extrabet36.com üye olun ***** formunda hayali kupon yapın maç öncesi 1.50 oran 3 maç paylaşın ilk 20 kazanana 50 tl hergun 1k dagitiliyor
parasızlik ciğerim bu reklam degilreklam yasak 🙂
bu erzurumluların kafa basıyor şükür bi anlayan ciktiKonu başlığı açık ve net çekim gelirse ilk yazan 30 kişi ye 35 tl yazıyor özel üye dost arkadaş ayırdım yapmadan para çekme talabi iptal oldu hesab incelemeye alındı bu sitelerin yaptığı büyük çekimlerde strateji yolu Mustafan34 kardeşimde haklı bence kendine göre ilk yazan 30 kişi arasında yer alıyorsa ama buradaki sorun bir mod arkadaşın bizlere yardımcı olması multi hesab diyen var tartışan arkadaşlar var ve bu olay netleşene kadar uzar gider bu @Kesme8090 kardeşim bizlere bu güzelliği yapmış tartışmaya gerek yok o para elbet gelecek Hayırlı olsun şansı daim olsun kazancı bol olsun ama bir mod arkadaşımın Bu etkinlikteki kazananların listesini çıkarması lazım bence en azından kim kazanmış belli net olsun benim düşüncem bu yönde arkadaşlar yoksa tartışma uzar gider tekrardan tebrik ederim @Kesme8090 hayırlı olsun
kesme derse el atarim@kumarbaz liste ellerinden öper