Tebrik ederim hasan abi güle güle harca 😂😂Katilim.bitmistir
Tutar 1300
Tebrik ederim hasan abi güle güle harca 😂😂Katilim.bitmistir
Tutar 1300
Tebrikle reiss🔥🔥💥💥Teşekkür ediyorum 😍
Adaşın gibi sanada nasip olsun dostum uyumaya gitmiyormuydun senTebrik ederim hasan abi güle güle harca 😂😂
Sagol dostumTebrik ederim hasan abi güle güle harca 😂😂
Ben mi abi ?Sagol dostum
Bisey soracam
Diger tarafta yokum artik biriyle mi atistiniz para mihabbetine
Sözde gidiyordum saat 3 den beri bırakmıyorlar ki tam kapatacam özel mesaj tam kapatacam su kişi su konuya yorum yaptı bu sefer merak ediyorum 😂😂Adaşın gibi sanada nasip olsun dostum uyumaya gitmiyormuydun sen
Saat degil tutari bileceklerdiarkadaş verceksenız verın adamlara 10 10 paylaştır cekılışte adamlar zaten bahısde yatıyolar bıde cekım saatını mı bılmeyle ugrascakalr
Adam haklı cektigin para yi sorcana beğenen bir kişiye 20 yapsan iyiymis biraz gorgusuzluge kaçmış konu neyse katılan düşünsünSaat degil tutari bileceklerdi
Bu daha ayip oldu o zaman
Muftu bey fetva nedir?
He napayim biraz gorgusuzum benAdam haklı cektigin para yi sorcana beğenen bir kişiye 20 yapsan iyiymis biraz gorgusuzluge kaçmış konu neyse katılan düşünsün![]()
Çevrimi tamamladım da 550 tl kaldı 1 dk da aldım jetonla idareten telefon aldim1300 tl 🙂
550 tlmiÇevrimi tamamladım da 550 tl kaldı 1 dk da aldım jetonla idareten telefon aldim![]()
Burayı da bonushood a cevirmeyin de gorguusuzlere de kapımız açık tabiHe napayim biraz gorgusuzum ben
Sen diger taraftaki 34 kusu mustafa misinBurayı da bonushood a cevirmeyin de gorguusuzlere de kapımız açık tabi![]()
Uykunu almışın haÇevrimi tamamladım da 550 tl kaldı 1 dk da aldım jetonla idareten telefon aldim![]()
3446 😄Sen diger taraftaki 34 kusu mustafa misin