lazio34
Guest
Haklısın valla 😂 hadi iyi geceler yarın yine bekliyoz seni 😍yok kanka koskoca orlando 12 dakikada 9 sayı atıo ya ya futbolda 9 gol atan takımlar var levondovski 10 dakkada 4 gol atıo sadas d. nba imi yalan yaa![]()
Haklısın valla 😂 hadi iyi geceler yarın yine bekliyoz seni 😍yok kanka koskoca orlando 12 dakikada 9 sayı atıo ya ya futbolda 9 gol atan takımlar var levondovski 10 dakkada 4 gol atıo sadas d. nba imi yalan yaa![]()
İyi geceler kankaBen yattım hadi iyi gecler
Evetbişi sorucam uyanık olan varmı
Sponsorumuz değil, şikayeti fazla olan bi büro@lazio34 abi petpapel güvenilir sitemi ödeme yaparmı yada sponsormu buraya
İnanırım duydum daha önce alamazsan eğer yarına kadar haber ver ilgilenelim@lazio34 anladım abi saol 100 tl var hiçerde 40 takla atıyolar vermemek hiçin
En azından cepten yatırmamışsın ona şükür ama 100 TL öderler bence. Dediğim gibi ödeme olmazsa yaz yarın gündüz bi çaresine bakalım@lazio34 abi ben bugun etkinlikten 20 tl bonus kazandım 3 mac yaptım az önce 100.95 geldi kupondan desteqe baqlandım para cekıcem dedim havale 200 tl dedi paparaya cekin dedi limitim dolu dedim sonra cekemezsiniz falan dedi gun hiçinde baqlanın falan dedi cekımler gunduz 11 oluyo dedi ben havaleyle gene doldurdum az önce limit cekım 200 du ama kabul etti nedense şimdi izin verildi diyo anlamadım gitti daqa önceden arkadasım bı ara burdan oynuyodu 110 bın tl üstüne cöktüler alamadı parayı engellediler