ÖdemezlerBeyler çevrim tamam odeonbet oderlermi 50 tl bulup birisinden alsam öderlermi acaba yatırım kazancında çekiliyor
Nerden bu kanıya vardın kardeşimÖdemezler
Çok şikayet eden var birde güven vermiyor sen bilirsinNerden bu kanıya vardın kardeşim
50 tl bulmam lazım cekebilmek için burada yardim ci olabilcek varmiÇok şikayet eden var birde güven vermiyor sen bilirsin
Seninde site elamanı olduğunu biliyorum boşuna laga luga yapma banaBeyler çevrim tamam odeonbet oderlermi 50 tl bulup birisinden alsam öderlermi acaba yatırım kazancında çekiliyor
Yok kardeşim site elemanı felan deilimSeninde site elamanı olduğunu biliyorum boşuna laga luga yapma bana
He tabi degilsinYok kardeşim site elemanı felan deilim
Site elemanı olsam 50 tl istemezdim kardeşimHe tabi degilsin
TamamSite elemanı olsam 50 tl istemezdim kardeşim
Konusma la tokatlamaya gelmissin akilli sanan salak.Site elemanı olsam 50 tl istemezdim kardeşim
Yok be reis görüntü atim whatspat tan bile konsuabilirz reis yardımcı olacak kişiyle eğer gerçekten yardımcı olabilcekse ben senin bildiğin şerefsiz insanlardan deilim kardeşim yeni geldim buryaKonusma la tokatlamaya gelmissin akilli sanan salak.
Bütün dolandırıcılar ayni taktiği yapıyor ama sonra topukYok be reis görüntü atim whatspat tan bile konsuabilirz reis yardımcı olacak kişiyle eğer gerçekten yardımcı olabilcekse ben senin bildiğin şerefsiz insanlardan deilim kardeşim yeni geldim burya
Kardeşim inanki dolandırıcı deilim hesap bilgilerimi bile verebilirim yeterki yardim ci olabilcek birisi olsunBütün dolandırıcılar ayni taktiği yapıyor ama sonra topuk
Banla sunu modum.Para alışveriş yapmak yasaktır
Sakin ol kardesimUnutma bu ettiğin lafları sana yyedirtecegim görürsun sen admin konuyu kilitlyebilrisn
Niye bu kadar sıkıntı yapiyonUnutma bu ettiğin lafları sana yyedirtecegim görürsun sen admin konuyu kilitlyebilrisn