Cuzdandan cuzdana kesinti yapmıyor kanka papara gibi olduCmt de 1 tl var kesinti olmassa gondrririm
Geçen sana 5 attım 1 tl var dedin şimdi 3 tl var diyorsun güzel ticaret bol sansCuzdandan cuzdana kesinti yapmıyor kanka papara gibi oldu
Dogru knk ticaret değil 2gün once cekim yaptim bets10dan 150 baska sitelere attim paranin 100tlsini hiç bir sey tutmadı bir cmtde kaldi 3tl işte onuda maclar varken yatirayim diyorumGeçen sana 5 attım 1 tl var dedin şimdi 3 tl var diyorsun güzel ticaret bol sans![]()
Gelip borcunu ödemek aklına gelmedi dimi neyse bulursan devam etDogru knk ticaret değil 2gün once cekim yaptim bets10dan 150 baska sitelere attim paranin 100tlsini hiç bir sey tutmadı bir cmtde kaldi 3tl işte onuda maclar varken yatirayim diyorum
Haklisin ilk cekimde göndereyimGelip borcunu ödemek aklına gelmedi dimi neyse bulursan devam et![]()
Onemli degil knkValla yok olsa atardım
Bendede 3 tl var sen bana 2 tl gonder ortak yapalimArkadaslar kusura bakmayin sadece cmt cuzdanimda 3tl var baskada iddaa param kalmadi 2tl gonderebilicek biri varmidir betasus yada imzabete sallicam 5e5 olarak