Noyan kurban olduğum valla unutmusum seni hem diğer taraf hem bu taraf kafa kalmadıAbi ben maça dalmışım beni niye almadınız Suat reisin çekilişe gelse demediniz
Noyan kurban olduğum valla unutmusum seni hem diğer taraf hem bu taraf kafa kalmadıAbi ben maça dalmışım beni niye almadınız Suat reisin çekilişe gelse demediniz
Valla abi dayının kuponu takip ediyordum Houston maçına dalmışımVallahi ben unuttum ben bile çekilişi yapmadımvalla özür dilerim dostum
Sagol dayiBeyler uyku çöktü bana öğlen 1-2 gibi gelirim hedefe ulaşırsak bu gece beni yalnız bırakmayanlara güzellik yapıcam yeni katılım yoktur.
Tüh beeeBeyler uyku çöktü bana öğlen 1-2 gibi gelirim hedefe ulaşırsak bu gece beni yalnız bırakmayanlara güzellik yapıcam yeni katılım yoktur.
Hoşgeldin reisGelsinnn ben geldim
Valla tekrardan özür diliyorum senden şuan üzgünüm inankiValla abi dayının kuponu takip ediyordum Houston maçına dalmışım
Sende nerdeydin kanka sabah namazına kalktın herhaldeTüh beee
Kanka sızmışım şimdi bi uyandım geri yatacam😆Sende nerdeydin kanka sabah namazına kalktın herhalde![]()
Tamam dayı öyle diyorsan öyledir biliyoruzBeyler uyku çöktü bana öğlen 1-2 gibi gelirim hedefe ulaşırsak bu gece beni yalnız bırakmayanlara güzellik yapıcam yeni katılım yoktur.
Yok abi sorun yok ne özrüValla tekrardan özür diliyorum senden şuan üzgünüm inanki![]()
IYI gecelerHadi cümleten iyi geceler
Üfff akşama çekim var