dekabet55 parama çöktü

corintinas

《Çavuş》
Onaylı Üye
selamlar
dün bu sahtekar siteye 50 TL yatırım yaptım
yatırım yapmadan önce alt yatırımı limitini ve 50 ye 50 bonus şartlarını öğrendim.
parayı yatırdıktan sonra alt yatırım 100 TL dedi. sitede 50 yazıyor hâlâ. paramı hesaba gecirmedi. iade de etmedi şerefsizler.
şimdi 50 daha yatır diyor sahtekar olimpiyat çocukları. bu siteye dikkat edin arkadaşlar

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
selamlar
yatırım yapmadan önce alt yatırımı limitini ve 50 ye 50 bonus şartlarını öğrendim.
parayı yatırdıktan sonra alt yatırım 100 TL dedi. sitede 50 yazıyor hâlâ. paramı hesaba gecirmedi. iade de etmedi şerefsizler.
şimdi 50 daha yatır diyor sahtekar olimpiyat çocukları. bu siteye dikkat edin arkadaşlar
Geçmiş olsun kardeşim

Muratboy

BAŞKAN🇹🇷🇹🇷
Onaylı Üye
selamlar
Amann uzak dur sultanbetin sahteside bunu yaptı yatırdım dedi o yat papara 150 limitli 100 daha yat dedim skmeye adammı arıyorsun dm aldım şikayete tazdım gercek sultan vet benim azda olsa mag giderdi. Uzak dur

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Amann uzak dur sultanbetin sahteside bunu yaptı yatırdım dedi o yat papara 150 limitli 100 daha yat dedim skmeye adammı arıyorsun dm aldım şikayete tazdım gercek sultan vet benim azda olsa mag giderdi. Uzak dur
Geçmiş olsun kardeşim

Muratboy

BAŞKAN🇹🇷🇹🇷
Onaylı Üye
Sultanbet o sahte sik sil dedi bakiye ekledi bi miktar gercektende siteye girişte gğvenli değil yazıyor
Öyle sitelere. Girmeyin uyarı veriyor. Google biz hala zorluyoruz