Olsa atardım da yok valla10ar 20ser atalim toplayalim beyler cozulsun arkadasin isi
Olsa atardım da yok valla10ar 20ser atalim toplayalim beyler cozulsun arkadasin isi
Bendede 10 var bi ise yaramaz gibiOlsa atardım da yok valla
Senin 10 u katlayalim miBendede 10 var bi ise yaramaz gibi
Toplancak gibi olursa diye atmiyorum siteye toplanmazsa nba icin atarim diye dusundumSenin 10 u katlayalim mi
Atlasbete at oynayalımToplancak gibi olursa diye atmiyorum siteye toplanmazsa nba icin atarim diye dusundum
Bakalim para cekicek arkadasa lazim olur belki ona atarimAtlasbete at oynayalım
TM katlamana yardımcı olabilirimBakalim para cekicek arkadasa lazim olur belki ona atarim
Hangi çekiliş knkaçekilişin birine katıldım şimdi kupon gelirse çekiliş olucak bana cıkarsa bu arkadasın papara nosunu veririm parayı toplamaya calısırız en azından
Pardon anlamadım?paplo kardeşim buranin ekmg i yiyosun gidiosun bonuhood da etkinlik yapiosun
Sen ne ekmeğinden bahsediyorusn sanamı sorucam nerde etkinlik yapıp yapmaycigimi hayırdır yani hem ordayım hem burda o etkinlik kuponu 4 günlük TUTTUR .COM 3 TLLIK KUPON ALDIM ONUN KULONU BILIP BILMEDEN BIDAHA KONUŞMApaplo kardeşim buranin ekmg i yiyosun gidiosun bonuhood da etkinlik yapiosun
eyvallah kardeşimçekilişin birine katıldım şimdi kupon gelirse çekiliş olucak bana cıkarsa bu arkadasın papara nosunu veririm parayı toplamaya calısırız en azından
Sakin olun lütfen, hemen celallenmeyin. Tamam abi ban man yok birbirinizi yoksayın görmeyin.@lazio34 @kumarbaz ban atın bana yoksa kötü olacak şimdi amk dünkü adam bana gelmiş posta koyuyor.hayirdir ya nerde etkinlik yapacagimi söylüyor tuttur.com 3 tl aldim 13 mac yaltik 5 si geliyor 1300 veriyor 300 tl foruma dedim lavuk gelmis ekmek yiyorusn etkinlik yapiyorusn diyor sanane istedigim yerde etkinlik yaparim .