yatırırlar bence hocamBeyler çevirim yarım saatte tamamlandı ama yatırım yapılır mı güvenilir mi bileğisin olan var mı ?
yatırırlar bence hocamBeyler çevirim yarım saatte tamamlandı ama yatırım yapılır mı güvenilir mi bileğisin olan var mı ?
bi foruma sponsor olmuşlar lisansıda var altta ticket yani orjinal lisansı var risk alınabilir 50 tl yeBeyler çevirim yarım saatte tamamlandı ama yatırım yapılır mı güvenilir mi bileğisin olan var mı ?
burda da reklamı var@MuscleBet buraya sponsor mu beyler ?
hahahah o değil de forum çok sessiz ve aktiflik yok etkinlik yok ödül yok biz aktif olan yerden geldik sıkıldım vallaforumda dolandırıcılıgın onune gecmek ıcın guzel taktık gelıstırdım kıseye para atmayın bı bana atın en azından bızım dolandırıcımız var dersınız havanız olur![]()
bugun harmanızz olsa dukkan sızın sponsor mod bulmak lazım @xxensar61 gibi meselahahahah o değil de forum çok sessiz ve aktiflik yok etkinlik yok ödül yok biz aktif olan yerden geldik sıkıldım valla![]()
etiketledim şimdi ben bonushaneyibugun harmanızz olsa dukkan sızın sponsor mod bulmak lazım @xxensar61 gibi mesela
etiketledim şimdi ben bonushaneyi![]()
korner faul sayısını bil 250 tl@KuponBaz sayın admin forum çok sessiz kaldı bi etkinlik bekliyor forum sizlerden![]()
1500tl lik daha kolay istersen onu deneağzımı açmıcam![]()
![]()
![]()
Ödeme yapıyorlaryatırırlar bence hocam
başka siteden bahsediyoruzÖdeme yapıyorlar