O ne demekSitede deprem var boşver oraları
Allah yardımcıları OLSUN kardesimİzmir Manisa Balıkesir buralarda deprem olmuş 5.5 şiddetinde orada oturan arkadaslar durumunuz nedir ??
Yaşının adamı ol burda insan canından bahsediyoruzSitede deprem var boşver oraları
SendeYaşının adamı ol burda insan canından bahsediyoruz
Para manyağı olmus insanlar gözünü hırs burumusArkadaşlar millet canı ile uğraşıyor sizde dediniz kelimelere bakın
Öyle modum öylePara manyağı olmus insanlar gözünü hırs burumus
Evet dolandırıcılara çanak tutmaya devamPara manyağı olmus insanlar gözünü hırs burumus
Kardeşim bak yeri burasu değil lütfen deprem olmuş diyoz senin yaptina bak yarın senin başına da gelir düşmez kalkmaz bir AllahEvet dolandırıcılara çanak tutmaya devam
Bu kadar ciddi bir konuda bu kadar saçma konuşmaSitede deprem var boşver oraları
hayatta kalacağının garantisi olmadan 6 şiddetinde depreme 1 dk maruz kalmayı kabul edersen 5 tl nakit vereyim desem kabul eder bu arkadaş belli
Ben dışardaydım hissetmedim ondan umarım can kaybı olmamıştırİzmir Manisa Balıkesir buralarda deprem olmuş 5.5 şiddetinde orada oturan arkadaslar durumunuz nedir ??
5 az kirveee 6 şiddetlı buyuk 10 lira ver barihayatta kalacağının garantisi olmadan 6 şiddetinde depreme 1 dk maruz kalmayı kabul edersen 5 tl nakit vereyim desem kabul eder bu arkadaş belli
Amin kardesımBen dışardaydım hissetmedim ondan umarım can kaybı olmamıştır
Sen kaç para aldın betliodan 15 mi5 az kirveee 6 şiddetlı buyuk 10 lira ver bari
Amin kardesımRabbim Türk milletini korusun valla