Burda bile sizden olmak zorunda mıİnsanlar dinden imandan uzaklaştı artık bu teknoloji şeytan demektir. Daha neler olması gerekiyor uyarı için hala anlamıyor bu insanlar
Ben servisi bekliyordum durakta yine de sallandim k.maras da da çok hissedildi Allah sabır versin yakınlarına hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesinGeçmiş olsun Elazığ, Malatya!
Elazığ Sivrice'de meydana gelen ve Malatya ile birlikte çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ekli dosyayı görüntüle 10399
İnsanlar dinden imandan uzaklaştı artık bu teknoloji şeytan demektir. Daha neler olması gerekiyor uyarı için hala anlamıyor bu insanlar
Arkadaşım çok doğru konusmussun da bı konuda haksizsin bundan 10 yıl önce bu deprem aynı yerde yasansaydi şu anki ölen insanların kat ve katını konuşuyor oluyorduk Allah'a şükür devletimiz çalışıyor ve önlemleri almaya çalışıyor doğal afete hiçbir güç mudahele edemez ama önlemler cogalirsa az kayıp ile kapatırız Allah devletimiz e zaval vermesin...Bu durumda böyle şeyler konuşulur mu bilmiyorum ama taylandlı deprem uzmanı haftalar öncesinde türkiyenin doğusunde bu depremin yakın zamanda olucağını paylaştı daha yakına gelelim kendi profesörleriniz yine aynı şekilde yakın zamanda deprem riski gözüküyor diye paylaşımlar yayınlar yapılmasına rağmen önlemler alınmıyor deprem sonrasında yok tesislerimiz acık yok toplanma alanı şurası vs diye sağda solda reklamlar etiketler yayınlıyolar elazığda birçok arkadaşım var şuanda hepsi sokakta çünkü bahsedilen o korunma yerleri kilometrelerce uzak şehir merkezi bölgeye uzak köylere ulaşım neredeyse yok bazı ilçelere ulaşım yok ne önlem ne toplanma alanı hiçbişey yok ve sonucunda 19 can hayatını kaybetti 782 yararlı ( şuanlık ) ateş düştüğü yeri yakıyo tabi ama sorumlu aranmalı mı ? Teknoloji bu derece ilerlediği dönemde bu tarz büyük depremlerin öncesinde önlemler alınıp alınmicağı anlaşılmaz mı ? Taylanddan haber geliyo bizim rasathanemizde tık yok . Neyse çok konuştum 1 hafta sonra hayatını kaybedenlere ev araba dağıtılmaya başlanır olayların üstü kapanır unutulur ama bir babanın evlatlarının üzerine kapanarak can verdiği anlar unutulur böyle gelmiş böyle gidiyor.
Teşekkürler...
Arkadaşım çok doğru konusmussun da bı konuda haksizsin bundan 10 yıl önce bu deprem aynı yerde yasansaydi şu anki ölen insanların kat ve katını konuşuyor oluyorduk Allah'a şükür devletimiz çalışıyor ve önlemleri almaya çalışıyor doğal afete hiçbir güç mudahele edemez ama önlemler cogalirsa az kayıp ile kapatırız Allah devletimiz e zaval vermesin...