lazio34
Guest
Bende merak ile bekliyorumdevamini getir 😐
Bende merak ile bekliyorumdevamini getir 😐
1 kere hakkim vardi kullandim diyorumya kalibinim adamiysa yazar dur ben yaziyorum arasjn benidevamini getir 😐
Eminim karşımda olsan kaçacak delik ararsın ama böyle ortamlarda aslan kesiliyorsunuz senden 1 tane daha vardı o piyasada yok bu akşam.Bagir bagir sen ozelden mesajlari at buraya sonra bagirr
1 hak kurali kalkti direk ban artık devamini getirirsin umarim.1 kere hakkim vardi kullandim diyorumya kalibinim adamiysa yazar dur ben yaziyorum arasjn beni
Bende 1 hakkımı kullanayım o zaman1 hak kurali kalkti direk ban artık devamini getirirsin umarim.
KullanmaBende 1 hakkımı kullanayım o zaman
kufur ettigi gonderiyi report et aninda hakkini alir ama açik açık küfür ..Bende 1 hakkımı kullanayım o zaman
Hadi la yaz paparanı para atayım sana sonra abi çek bana alışıksınız siz1 kere hakkim vardi kullandim diyorumya kalibinim adamiysa yazar dur ben yaziyorum arasjn beni
Kullan ziyaaaaaaaaaBende 1 hakkımı kullanayım o zaman
Bende kapalı ederimkufur ettigi gonderiyi report et aninda hakkini alir ama açik açık küfür ..
Bak mod adam 2 gundur dilenci vs yazior gormuyorsun adam sandim 2 saatlik borc istedim atmadi burda bana kalkip dilenci hirsiz diyemezkufur ettigi gonderiyi report et aninda hakkini alir ama açik açık küfür ..
kapalida etmeyin saçma oluyor
@kumarbaz komim mi lan bu anaya kufur komikmi ??????
ne alaka ?@kumarbaz komim mi lan bu anaya kufur komikmi ??????
Dilenci değilmisin tanımadığın birinden para istiyon hani adamsınyaBak mod adam 2 gundur dilenci vs yazior gormuyorsun adam sandim 2 saatlik borc istedim atmadi burda bana kalkip dilenci hirsiz diyemez
Nasil ne alaka ?adam sovuyor sende guluyorsun nasil ne alaka ?ne alaka ?
ziya sende abartmaDilenci değilmisin tanımadığın birinden para istiyon hani adamsınya