Adamligindan suohe etme sktummu 2 tane cikaririm merak etmeDilenci değilmisin tanımadığın birinden para istiyon hani adamsınya
Adamligindan suohe etme sktummu 2 tane cikaririm merak etmeDilenci değilmisin tanımadığın birinden para istiyon hani adamsınya
Eminim annenle baban pişmandır dostum oğulları olduğu için sevinmişlerdir ama yıllar geçtikçe korunmanın nedenli önemli birşey olduğunu kavramışlardır. Kamu spotlarında göaterilmen lazım senin özellikle çin de nufüs azalır o zamanAdamligindan suohe etme sktummu 2 tane cikaririm merak etme
Senin annen bilmiyor ki korunmayi hadi defol yok sayiyorum seniEminim annenle baban pişmandır dostum oğulları olduğu için sevinmişlerdir ama yıllar geçtikçe korunmanın nedenli önemli birşey olduğunu kavramışlardır. Kamu spotlarında göaterilmen lazım senin özellikle çin de nufüs azalır o zaman
Sondu butartışmayı kapatırmısıniz kapalı veya açık farketmez uzaklaştırmak zorunda kalırım
bir site karalanmış herkes görsün diye bıraktık açık tartışmayin..
Hakkını verecem onun onun bi yancısı vardı ismini unuttum piyasada yok @Nascimento hadi abi büyüksünde para atayım sana@atmaziya uyarıyorum..
Git aç karnini doyurHakkını verecem onun onun bi yancısı vardı ismini unuttum piyasada yok @Nascimento hadi abi büyüksünde para atayım sana
Tekrar dilenci ithaminda bulunursa soverim mod 10 oldu by@atmaziya uyarıyorum..
Kasr paranmi kaldi bendeHakkını verecem onun onun bi yancısı vardı ismini unuttum piyasada yok @Nascimento hadi abi büyüksünde para atayım sana
DilencisinTe
Tekrar dilenci ithaminda bulunursa soverim mod 10 oldu by
Yaziyorum ilk tesettururu ben alicam sana lafinda durmayana erkek demiyorlar hertarfta boyleKasr paranmi kaldi bende
@lazio34Dilencisin
Dunden beridir tek kelime etmedim adam ustume gelioruzaklaştırdım 🙂
Emeğinize sağlıkArkadaşlar büro ile iletişime geçilip gerekli açıklama yapılmıştır
Noldu@kumarbaz kanki bu modluğu yapamıyorsan yapma bence bak bunu cidden söylüyorum.