ya haklı olan ban yiyor haksız olan ortalıkta dolaşıyor. bu nasıl iş anlamadım ben.
Kim yedi nascimento muya haklı olan ban yiyor haksız olan ortalıkta dolaşıyor. bu nasıl iş anlamadım ben.
atmaziya.Kim yedi nascimento mu
Üstüne oynuyo açık ve netDunden beridir tek kelime etmedim adam ustume gelior
İkisininde yemesi lazim ama bence ziya haklı ama kufurlesmisleratmaziya.
o zaman nascimentoyada atılacaktı.İkisininde yemesi lazim ama bence ziya haklı ama kufurlesmisler
Ona atılmamışsa yanlis eveto zaman nascimentoyada atılacaktı.
Cmt de minimum para göndermek 50 oldu sadece sitelere değil kime gonderirsenlimitler değişmiş yav betasusta papara min 100 yatırım cmt yatırımı 50 oha amq.
ohaaa amq.Cmt de minimum para göndermek 50 oldu sadece sitelere değil kime gonderirsen
Devlet el atmistirohaaa amq.
bu nasıl bi saçmalık bi anda nasıl böyle birşey oldu aynen engellemek için olabilir.Devlet el atmistir
dedigim gibio zaman nascimentoyada atılacaktı.
burda 2 side küfür ettiyse 2 side banlanıcak müdür küfür edeni kesinlikle uyarmaksaksızın banlayacağını buna taviz vermeyeceğini söyledi. Olmadı bu kumarbaz.dedigim gibi
ikisinide uyardım cizgiyi aşan atmaziyaydı hakkını aldı .
birşey dicem ego vs. diceksiniz veya kalbini kırarım....
açık küfür varmı ? aak ben anlamadim bu küfürü ?burda 2 side küfür ettiyse 2 side banlanıcak müdür küfür edeni kesinlikle uyarmaksaksızın banlayacağını buna taviz vermeyeceğini söyledi. Olmadı bu kumarbaz.
ya 2 side zorlamış nascimentonunda ondan az yeri yok özelden ne yazmış gördünmü ?sevmedigin insani banlamadim dierini banladim diye hemen laf et 😃😃
ben işine karışmıyorum burda adaletsizlik olduğunu belirtiyorum.ego vs. diyeceksin istedigini de
işime karışılmasını hiç sevmem.