kumarbaz
Guest
ikisinide uyardim cizgiyi aşan ziya oldu ve 1 günlük banlandı .ben işine karışmıyorum burda adaletsizlik olduğunu belirtiyorum.
ikisinide uyardim cizgiyi aşan ziya oldu ve 1 günlük banlandı .ben işine karışmıyorum burda adaletsizlik olduğunu belirtiyorum.
ya kumarbaz yapma allah askına ya adam özelden adamı taciz etmiş ne diyecekti sessizmi kalacaktı onun yüzünden bende 1 gün yemiştim unutma bunu.ikisinide uyardim cizgiyi aşan ziya oldu ve 1 günlük banlandı .
bende bekliyorum 😂 papara cekim min 100 tlmi oldu???betasus 20 freebet kazanmışım yeahhh babyyyy ne zaman eklenir bonus![]()
100 tlmi oldu 🙂🙂hiç sormaya betasusta desteğe bağlandım listeyi filan kontrol ediyormuş bende listeyi attım listeyi eklenir şimdi![]()
papara 100 cmt 50 zenginiz ya amq.100 tlmi oldu 🙂🙂
sen benden kopyâ çektin z😃😃@kumarbaz çekersen 20 si benim yeahh benden kopya çektin la ayıp![]()
tahmin busen benden kopyâ çektin z😃😃
nokta atışı demiştim görüpte oynayana tebrikler 😃Son 10 saniye kala 8 korner oldu ben 7 korner demistim😂
bu başlar söyliyim size 😃😃artik paparadaki para ticareti başlar
40 tl papara parası
banka hesabindan 30 tl 😃😃
Ben müdürden kopya cekmistim şansı vardır diye 😂nokta atışı demiştim görüpte oynayana tebrikler 😃
Hesapta 92 var 9 tl lazım 2 bilet almam için 😂nokta atışı demiştim görüpte oynayana tebrikler 😃
aynen yapalım kanki.@ISYANKAR betasusu 3 oranla çarpip cosmo ve bexbet yapalim 😃