her isteyene para verirsen daha çok yaşarsın bu durumu broBen paylaşmam o parayı da almayacaktım lakin keriz yerine konulmak mesajlara cevap vermemek hoş olmadı ondan paylastim
her isteyene para verirsen daha çok yaşarsın bu durumu broBen paylaşmam o parayı da almayacaktım lakin keriz yerine konulmak mesajlara cevap vermemek hoş olmadı ondan paylastim
Daha 1 2 gün önce sanki diğer yerde gördümSon günlerde gördün mü abi hic
adminlere iletirsin banlatırsın daha da kimseden para isteyemez?Sonuç olarak vermiş ve alamamış o yüzden herkes görsün başkasi da dolandirilmasin
Aynı kapıya cikiyoradminlere iletirsin banlatırsın daha da kimseden para isteyemez?
Böylelerini rezil etmek lazım gerçi rezil de olmaz böyle serefsizleradminlere iletirsin banlatırsın daha da kimseden para isteyemez?
yeni hesap açması kaç dakika ki vazgeçmediğin parayı vermeyeceksin kimseyeBöylelerini rezil etmek lazım gerçi rezil de olmaz böyle serefsizler
Oradada paylaştım herkes gorsunDaha 1 2 gün önce sanki diğer yerde gördüm
Ismi paylaşıldı görenler yeni hesap açsa bile yatırmaz etkinlik ciktiginda☺yeni hesap açması kaç dakika ki vazgeçmediğin parayı vermeyeceksin kimseye
valla benden istemedi ondan şok oldumŞok mu😄
Şok olacağım en son adam 😂😂
Adamın hergun maaşı yatıyor 😂Daha da varda uğraşamam okadar çok istemiş ki ekran görüntusu alsam bellek dolar mk🤣🤣
kahkaha attım amkAdamın hergun maaşı yatıyor 😂
Adam o.cc ben 'ne yapayım broo zordadır işini görsün dedik umarım 50 katı çıkar kendisindenAdamın hergun maaşı yatıyor 😂
Vaaay demek sildin hee burdaki herkesiDaha da varda uğraşamam okadar çok istemiş ki ekran görüntusu alsam bellek dolar mk🤣🤣
Evet o yüzden etkinlik yapıyorum 🤔Vaaay demek sildin hee burdaki herkesi
Bir iki kişi hariç kimseye atmam o da güvendiğim adamlar.kimseden de özelden para Borç istemem etkinlik hariciAdam o.cc ben 'ne yapayım broo zordadır işini görsün dedik umarım 50 katı çıkar kendisinden