Admin dm yazdım bakabildiniz mi acabaBeyler dolar 7.30 olmuş altın uçmuş zaten telefon bilgisayar alınmaz daha dolarları altınları olan bozsun daha çıkarmı bilmem!
Ekli dosyayı görüntüle 14528
Olsada bozsak adminBeyler dolar 7.30 olmuş altın uçmuş zaten telefon bilgisayar alınmaz daha dolarları altınları olan bozsun daha çıkarmı bilmem!
Virüs belası gitmeden düşmez bence param olsa direk altına yatırırım yeminleAlsak simdi yukselirmi cikarmi sizce ?
Bende bir tane çeyrek var dügünde yerde buldum gerçekmi diye düşündüm dügün salonu olduğu için gerşektir dedim aldım o zaman belki 300.400 ederdi şimdi 800 kadar çıkmıyo çeyrek kear yaptım hahhhahagagBeyler dolar 7.30 olmuş altın uçmuş zaten telefon bilgisayar alınmaz daha dolarları altınları olan bozsun daha çıkarmı bilmem!
Corana ikinçi dalga gelirse çıkarAlsak simdi yukselirmi cikarmi sizce ?
😂😂😂😂Bende bir tane çeyrek var dügünde yerde buldum gerçekmi diye düşündüm dügün salonu olduğu için gerşektir dedim aldım o zaman belki 300.400 ederdi şimdi 800 kadar çıkmıyo çeyrek kear yaptım hahhhahagag
Sen nasıl bir kralsın beBende bir tane çeyrek var dügünde yerde buldum gerçekmi diye düşündüm dügün salonu olduğu için gerşektir dedim aldım o zaman belki 300.400 ederdi şimdi 800 kadar çıkmıyo çeyrek kear yaptım hahhhahagag
Altın çok deger kazanıyorVirüs belası gitmeden düşmez bence param olsa direk altına yatırırım yeminle
Fakiriz admin 😂😂Altın çok deger kazanıyor
Bu gidisle cikicak gibi duruyor cok kisi yine altin almis eger dususe gecer buyuk sikinti olur altin alanlar icinFakiriz admin 😂😂
Bende para olsa altın fiyatları dbaya düşer
Altını olan borç versin 😂 katlayalım bahid bürosundaBeyler dolar 7.30 olmuş altın uçmuş zaten telefon bilgisayar alınmaz daha dolarları altınları olan bozsun daha çıkarmı bilmem!
İyi günlerimiz çeyrek 1000 tl olur .Beyler dolar 7.30 olmuş altın uçmuş zaten telefon bilgisayar alınmaz daha dolarları altınları olan bozsun daha çıkarmı bilmem!
Zamaminda 400 tl civariydi ceyrek simdi nerde oİyi günlerimiz çeyrek 1000 tl olur .