10 numaraRastgelsin dostum bende de var anaokulunda suan çok masrafim yoko yüzden arada katılıyorum işler de durdu gece tayfaya takılayım dedim biraz 60 yapsam 1800 ;D
10 numaraRastgelsin dostum bende de var anaokulunda suan çok masrafim yoko yüzden arada katılıyorum işler de durdu gece tayfaya takılayım dedim biraz 60 yapsam 1800 ;D
benim yaptigim cekiliste bi adaletsizlik bi haysiyetsiz lik mi oldu laf sokar gibi konusuyorsun
La nerelisin senParanı nba ye sakla![]()
iyi takiliyoruk 🙂
İyi çok şükür kral sen nasılsın
La nerelisin sen
Naber kardeşim var mı yine oyuncu bahsi nbaParanı nba ye sakla![]()
iyi takiliyoruk 🙂
Bol sansKasa 250 hedef 1k
Dağıtım 10 kişi 20 TL
Takip şartı vardır .
Mesaj atani almam etkinliğe
10 dk sonra başlıyorum
Gugudaliyim bende Gök-tengri ya şükür
Allah'a şükür OF'luyum sen nerelisin
İyiyim sağolasın sen nasılsın middleton lanet bi topcu dünde 21 mi ne attı anteden aldım birşeylerNaber kardeşim var mı yine oyuncu bahsi nbageçen middleton 15 de kaldı
![]()
Gugudaliyim bende Gök-tengri ya şükür
Belli etmaa
Eşyaları saklayalım mı ahahahha)
yok benim mesaja alinti yaparak lafi ortaya biraktin oysa ben sizin icin bi fikir yuruttum. baska sekilde varsa suphen takintin ulu orta yaz bende destekliyim.Bir laf vardır. "Kızım sana söylüyorum. Ama gelinim sen anla."
Ben sana laf sokar gibi konuşmadım. Haa öyle anladıysan kusura bakma. Ben ortaya koydum lafı. Seninle bir alakası yok. Yine de ban atmak istersen. Sen bilirsin.
eyw
ahaha en iyisini yapıyorsun kolay gelsin)
kralll 🙂 nasilsinBol sans
2 .yarı fena değildi ama 1.yarı berbattı hele ilk perİyiyim sağolasın sen nasılsın middleton lanet bi topcu dünde 21 mi ne attı anteden aldım birşeyler![]()
Kardesim benim saolsin iyiyiz sen nasilsin😊kralll 🙂 nasilsin
La gardas sen böyle yazmayı nerden öğrendin bu diplomali ha yazıya bak adamdaki bizim türkçe öğretmeni yazamazdı böyleBir laf vardır. "Kızım sana söylüyorum. Ama gelinim sen anla."
Ben sana laf sokar gibi konuşmadım. Haa öyle anladıysan kusura bakma. Ben ortaya koydum lafı. Seninle bir alakası yok. Yine de ban atmak istersen. Sen bilirsin.
2 .yarı fena değildi ama 1.yarı berbattı hele ilk per
bende iyiyim ☺Kardesim benim saolsin iyiyiz sen nasilsin😊
eyvallah bende iyiyim saolbende iyiyim ☺