He bulaşır oturur beraber halimize ağlarız 😃😃 benden bulaşsa bulaşsa borç senetleri bulaşır 😂Bu sene harbiden acaip kötü başladı.. Insallah cumartesi bulusursak senden biraz pozitif enerji birqz şans bulasir 😅😅
Ben inanmıyodum buna ama son zamanlarda nba de inanıyorım artık maçları izlemeye başladım yine haklsınYemin ederim bilerek atmıyorlar
Bi kaç tane karşılık li 3 lük atsalar keskeBu Houston bi periyotta atıyor şu ana kadar attığını be
Dün gece mesela 45 falandı sanırım 61 di 2.perin ortasındaBu Houston bi periyotta atıyor şu ana kadar attığını be
Ben seni mustafa ile tanistirayim biraz sana felsefe yapsinda otur onun haline ağla birazHe bulaşır oturur beraber halimize ağlarız 😃😃 benden bulaşsa bulaşsa borç senetleri bulaşır 😂
Harden regl olmuş maça cikmayacakmis koç israr etmişBu Houston bi periyotta atıyor şu ana kadar attığını be
Cumartesi plan yapma Allah kaza bela vermezse kesin görüşelim çok malzeme çıkar 😃😃Ben seni mustafa ile tanistirayim biraz sana felsefe yapsinda otur onun haline ağla biraz
@fiorino21. Aha dayiya sor cileden çıktı 😅😅
AÇ izle ya seni beni koy hardenını atmdıkları atarsınBen inanmıyodum buna ama son zamanlarda nba de inanıyorım artık maçları izlemeye başladım yine haklsın
Harden regl olmasaysi 24 saniyede 6 sayi atardi 😅😅24 zor baya gördük burdan 24 te çok zor ama