Kasa var reisYok daha bir düzelme yok bakalım
Kasa var reisYok daha bir düzelme yok bakalım
Bende kasa yok alacaklar var bekliyorum ama umut yok Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ..Kasa var reis
Amin aminBende kasa yok alacaklar var bekliyorum ama umut yok Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ..
Sorun ne abi madem öyle sende tanıklarına yap sana saygı gosterenlereBenim cidden son etkinligimdir burda ne saygısı her zaman bu forumda elimden geleni fazlasını yaptım ama açık sözlüym lafı sana hakkim zehir zıkkım olsun baskab bir şey demiyorum onlar amlamistir zatn
Yok bakayım dur çok kasıyor o siteLunabet fresipin ekledi yine aldın mi
aleykümselamÖncelikle selamün aleyküm herkese . Ben farkettim ki burada etkinlik olduğunda insanlar yorum yapıyor . Arkadaşlar buradasi sadece etkinlik yapmak için oluşturulmuş bir yer değil . Sohbet edilebilir şakalar yapılabilir tabi üslup saygı ve sevgi çerçevesinde . Umarım dediklerim anlaşılmıştır . Dinlediğiniz için teşekkürler.
Bak bakYok bakayım dur çok kasıyor o site
ne zmaan verdi hangi oyunlara verdi. bende bakamBak bak
Dün almadın mi geçen günkü eklenenlerede eklendi alinne ne zaman![]()
Netent de space diye bı oyun var ben onda oynadım 37 yaptım sonra kaybettimne zmaan verdi hangi oyunlara verdi. bende bakam![]()
Bak oyna ben yemek yerim gelecem yap birşeylerbakayım bi![]()
Bak oyna ben yemek yerim gelecem yap birşeyler
Nasıl vermediler ya herkese verdilervermediler![]()
Yanlışın var @Nach00
Ben iki kere aldım sen 8 sinde aldın mi3ünde ve 8inde almışsınız. ilk eklenenlerden biride sizsiniz dedi. üstüne sohbeti suratıma kapadı![]()
Ben iki kere aldım sen 8 sinde aldın mi