sezgin3443
Guest
Insallah o alacaklgin 15 tl 1500 olsun😊olmaz mı kardşimmmm
Insallah o alacaklgin 15 tl 1500 olsun😊olmaz mı kardşimmmm
Sana değil @türkiye dedim kardesim ya forumada alıştık gittikçe ortam oluyoBen dagititcam dedim ya la 🤣🤣 5 kisi 20
olsunda bak sana nasıl kyak yapıyorum kardeşimInsallah o alacaklgin 15 tl 1500 olsun😊
Vaaaavvolsunda bak sana nasıl kyak yapıyorum kardeşim
Adam yükselirse yapar bi güzellik bence 😊Sana değil @türkiye dedim kardesim ya forumada alıştık gittikçe ortam oluyo
ortam iyi oluyorda arada bir catlak ses cıkıyor kardesim can sıkıcı sesler olmasa daha iyi olacakSana değil @türkiye dedim kardesim ya forumada alıştık gittikçe ortam oluyo
sanada yaparız kardeşim burak akrdeşimede ama hayal daha bunlarVaaaavv
ADamsin 😊😊olsunda bak sana nasıl kyak yapıyorum kardeşim
sende admasın kardeşimA
ADamsin 😊😊
Bence sen o sekilde saglam oynarsan uzak degil😊 yaparsinsa
sanada yaparız kardeşim burak akrdeşimede ama hayal daha bunlar
Sen onlara bakma takıl kafana göre kim cikartiyoortam iyi oluyorda arada bir catlak ses cıkıyor kardesim can sıkıcı sesler olmasa daha iyi olacak
Niye hayali olsunBence sen o sekilde saglam oynarsan uzak degil😊 yaparsin
Bence sen o sekilde saglam oynarsan uzak degil😊 yaparsin
ismi lazım degil kardeşim konusyolar işte kendi kendine bazıalrı sanıyorkı forum kendinin sanıyorSen onlara bakma takıl kafana göre kim cikartiyo
U arada betparj hesabiniz varsa kontrol edin 15 TL frebet eklenmiş herkese jest amaçlı SMS geldi deyinsa
sanada yaparız kardeşim burak akrdeşimede ama hayal daha bunlar
Ben hayal demedimki 😂Niye hayali olsun
Hemen bakiyoruzzzB
U arada betparj hesabiniz varsa kontrol edin 15 TL frebet eklenmiş herkese jest amaçlı SMS geldi deyin
Ateş olsalar s...kim kadar olurlar s...ktir etismi lazım degil kardeşim konusyolar işte kendi kendine bazıalrı sanıyorkı forum kendinin sanıyor
Ben hayal demedimki 😂