Sende de vizana sürülecek tip var boşver modluğu kafan ağrımasınKanunlari kim asarsa hemen acimadan atarim ban ban ban
Sende de vizana sürülecek tip var boşver modluğu kafan ağrımasınKanunlari kim asarsa hemen acimadan atarim ban ban ban
Eyvallah kankamOyum sana o zaman
Eyvallah dayım sağolasınBence de Nach olmalı.
Sende essege sürecek akil yok 😂Kanunlari asanlarin korkulu ruyasiyim ve haksizlik yapanlarin
Banami dedin pipini yerim diyeeSende essege sürecek akil yok 😂
Senin yasadigin kafayi bidon bidon benzin icsek yasayamayiz turbo😁😁😁Banami dedin pipini yerim diyee
Başkan konuyu acacaktin neden sessiz oluyon adamıda forumdan banladiniz yaptığınız hic hoş durum.degil insan bi açıklama yapar 12 gun oldu vermiyecekseniz diyinki paramız yok veremiyoruz adamda ümidi kessin hem yardımcı olacağız diyosunuz sonra ban hoş değil bu hareketler.. admin harici cevap verilmesin lütfen..Arkadaşlar bu olaylarin konusunu acicam suanki konuya yönelelim
Bu konuya kimse dahil olmasınBaşkan konuyu acacaktin neden sessiz oluyon adamıda forumdan banladiniz yaptığınız hic hoş durum.degil insan bi açıklama yapar 12 gun oldu vermiyecekseniz diyinki paramız yok veremiyoruz adamda ümidi kessin hem yardımcı olacağız diyosunuz sonra ban hoş değil bu hareketler.. admin harici cevap verilmesin lütfen..
ben banladim forumdan.kufürdenBaşkan konuyu acacaktin neden sessiz oluyon adamıda forumdan banladiniz yaptığınız hic hoş durum.degil insan bi açıklama yapar 12 gun oldu vermiyecekseniz diyinki paramız yok veremiyoruz adamda ümidi kessin hem yardımcı olacağız diyosunuz sonra ban hoş değil bu hareketler.. admin harici cevap verilmesin lütfen..
Küfür olayi haklisin Yuz de yuz ama Adamin alacagi var oyuzden onunda sebebleri varben banladim forumdan.kufürden
1 Adam elden sövmüşAlacağı var diye istedigi gibi küfür edemez
Wassapdan sövmüş forumda degil1 Adam elden sövmüş
2 de yatirim icin destek verenler neden sessjz
Neden bi açıklama yapmiyonuz para akibeti icin??Alacağı var diye istedigi gibi küfür edemez
forumdada kufur etti sildim yorumuWassapdan sövmüş forumda degil
15 gun oldu daha bir aciklama yapmadın mk hayatin yalan😂Etkinlik konularına deyincem bugün yaşanan sorunları hepsini uzun bir açıklama ile yazicam parası kalan arkadaşlar da etiketlersiniz akşam üstü