Kardeşim bak git gerekli yerlerle konuş burda tartışma yaratma lütfenha aynen çıkarım var 5 tl freebet verecek ondan![]()
Mrb kirveMerhabalar kirvelerim
Kardeşim sen forumun bekçisi misin? Admin açmış zaten başlığı öbür tarafı bozmamak için buraya yazdım. Lütfen biraz halden anla sendeKardeşim bak git gerekli yerlerle konuş burda tartışma yaratma lütfen
TM kardesimKardeşim sen forumun bekçisi misin? Admin açmış zaten başlığı öbür tarafı bozmamak için buraya yazdım. Lütfen biraz halden anla sende
Harbi bu adamın parası ne olduBu arkadasin parasini vermeyip sonra 1k2k ana para verdik diyen admin şerefsizdir dolandiricidir
Ne olcak paraya adminler coktuuHarbi bu adamın parası ne oldu
Anlamadım nasıl yani ?Ne olcak paraya adminler coktuu
Ortaya bişey attın anlat kardesımAdminler varsa açıklama yapsinlar
paraya el koyma nerden çıktı ?Adminler miletin alamadigi paraya el.koymasin yeter sitenin degil üyenin yanında olsun yeterr
Saolson kardsesimKurban olduğumun turbosu
10k alacağı var 10.gündür sessizler sonra 1k 2k verdik demişler ana parasını nasil.ana parasini veriyolarki bakiye yine ayniOrtaya bişey attın anlat kardesım
Çekim olarak arkadasına yansımadığı için düzeltme olmamıştır10k alacağı var 10.gündür sessizler sonra 1k 2k verdik demişler ana parasını nasil.ana parasini veriyolarki bakiye yine ayni
Daha açıklama yapâcam dedi niye uzatiyon10k alacağı var 10.gündür sessizler sonra 1k 2k verdik demişler ana parasını nasil.ana parasini veriyolarki bakiye yine ayni
Sen adminmisin atlama herşeyeDaha açıklama yapâcam dedi niye uzatiyon