Vallaha hic bilmiyom kanka girdigimde foruma bi senle utkunun nickini hatirladimO dolandiricilari topladi başına eski ilker abi degil.
Vallaha hic bilmiyom kanka girdigimde foruma bi senle utkunun nickini hatirladimO dolandiricilari topladi başına eski ilker abi degil.
aynen öyle sonra küfür ettim mi ban yiyorum durduk yereYa neymiş 30 varmış 20 atarsam 50 lirayla bonus alacakmis kardesim parab varsa olani kadariyla oyna
bizdede yazıyor o üyeBende niye sadece onaylı üye yazıyor
ooo sende gelllMuhabbet iyi herhalde
Valla bende girmiyorim artik konusuna dolandırıcılar onun konuda takiliyoVallaha hic bilmiyom kanka girdigimde foruma bi senle utkunun nickini hatirladim
Geçim kaynağı olarak görüyor adamlaraynen öyle sonra küfür ettim mi ban yiyorum durduk yerene iş yaaa
LAzioyu görünce beni çağırdın sandım 😂Laziodan sonra takibi birakmistim
Oo sen yetkili bi abiye benziyon bisey sorabilir miyimMuhabbet iyi herhalde
Gizli hayran gibi gizli gizli bakıyom kapı aralığındanooo sende gelll
öyle yerde durmakta olmuyor ben ilk oraya üye oldugum için ortam oluyordu eskilerle onalrın bazılarıda gitti ortam kalmadıGeçim kaynağı olarak görüyor adamlar
LAzioyu görünce beni çağırdın sandım 😂
Ben diyorum sans yok para lazim sende saka yapiyosunkızdın mı kardşim
bak ya olur mu oyle mod um seni seviyorum haberın olsunGizli hayran gibi gizli gizli bakıyom kapı aralığından
Tabiki aklımız erdikçe cevap verelimOo sen yetkili bi abiye benziyon bisey sorabilir miyim
Aynen öyle eski ortamdan zerre eser kalmadiöyle yerde durmakta olmuyor ben ilk oraya üye oldugum için ortam oluyordu eskilerle onalrın bazılarıda gitti ortam kalmadı
Karşılıklı eyvallajbak ya olur mu oyle mod um seni seviyorum haberın olsun
Bazilarinda gold üye yaziyor o ne abiTabiki aklımız erdikçe cevap verelim
evet bu bir kral vardı hakkı adı biliyosun dimi onuAynen öyle eski ortamdan zerre eser kalmadi