Boşver uzun mevzu çol fazla giydirmedik birbirimizeala ala dogru dur kardşim bazen olur öyle neden tartıstık peki
Boşver uzun mevzu çol fazla giydirmedik birbirimizeala ala dogru dur kardşim bazen olur öyle neden tartıstık peki
Hic ben girmem abi kolay kolay ban yememk icinMilletle cok dalasiyodi
Aynen öyleversınler kendileri kaybeder![]()
çıkariyim ilk aga 460 tane msj var yarisindan çoğu boş@kumarbaz listeyi kim veriyor kardeşim verildi mi burayada atın listeyi size zahmet
O sana ulaşırkullanıcı adımı biliyor mu acaba
Abi sizin bu buraya hood olarak girmeniz nasil olduBoşver uzun mevzu çol fazla giydirmedik birbirimize
Ya olaylara tolerans veriyorlar insanin zoruna gidiyoeHic ben girmem abi kolay kolay ban yememk icin
tam kardşim orada bir kral vardı hakkı tanıyon muyduBoşver uzun mevzu çol fazla giydirmedik birbirimize
sevindim buraya geldigineAynen öyle
Tadı kalmadı oranın dolandırıcılar kol geziyor değer görüyorAbi sizin bu buraya hood olarak girmeniz nasil oldu
Robinhood fedailer 5 i acsada baslasak o da suskun bu ara😊Ya olaylara tolerans veriyorlar insanin zoruna gidiyoe
çıkariyim ilk aga 460 tane msj var yarisindan çoğu boş
Su demiradam cok karistirdi ortaligiTadı kalmadı oranın dolandırıcılar kol geziyor değer görüyor
Yok çıkartamadımtam kardşim orada bir kral vardı hakkı tanıyon muydu
Ulaşır ulaşır merak etmeya ulaşamazsa
![]()
senden iyi olmasın kral gibi adamdı ya onu bulamıyorum numarasını vermıstı eski hesapta kaldıYok çıkartamadım
tam sayın mod umUlaşır ulaşır merak etme