Ben elexsusbet te en son 20 tl freebet deneme bonusu ile 50 yatirim yaparak 150 cekim yaptim bisey olurmunasıl yanı açıklayıcı anlatır mısın
Ben elexsusbet te en son 20 tl freebet deneme bonusu ile 50 yatirim yaparak 150 cekim yaptim bisey olurmunasıl yanı açıklayıcı anlatır mısın
ben çekemedim 😂 😂Ben elexsusbet te en son 20 tl freebet deneme bonusu ile 50 yatirim yaparak 150 cekim yaptim bisey olurmu
hepsine atayim 10ar tl hepsi yatsin 😄😂😄😂Ulan kupon yapsam gelmez dalgasına oynadım hepsi tutar şimdi
😂 😂 😂hepsine atayim 10ar tl hepsi yatsin 😄😂😄😂
Diyelim 7 de 5 yaptim 25 tl free bet alabiliyorum dimihepsine atayim 10ar tl hepsi yatsin 😄😂😄😂
8 değil miDiyelim 7 de 5 yaptim 25 tl free bet alabiliyorum dimi
evetDiyelim 7 de 5 yaptim 25 tl free bet alabiliyorum dimi
yok birşey olmazBen elexsusbet te en son 20 tl freebet deneme bonusu ile 50 yatirim yaparak 150 cekim yaptim bisey olurmu
1 eksik yapmiş en kolayini yapmamış8 değil mi
ne güzel keşke bende 5/5 yapsaydım 😂 😂 😂1 eksik yapmiş en kolayini yapmamış
Sizin parayı bizee mı dagitiyorlar
Arkadaşlar yormayın @KuponBaz ı son işlem deneme yatırım falan yok bilin en kötü 5 alın 25 tl çevrimi yapın çekin bu kadar basit...
aynen 😂 😂8 de 4 gidiyorum bugün 4 maça kaldı kendim oynasam gelmez bitane bile vallaha ya 😁😁
bol sans bnde 4de3 D:8 de 4 gidiyorum bugün 4 maça kaldı kendim oynasam gelmez bitane bile vallaha ya 😁😁