Yanlış yaparsınBenim oyum @fiorino21
Yanlış yaparsınBenim oyum @fiorino21
Aynen oyle iyi fikir slot daha iyi en azindan bu kadar sitres yasamassin karsiya alsa 1355 geliyorduKarar verdim maaşı alınca sweet bonanzo oynicam basket futbol hep sifirliyor
Oldu bi kere artık 🤔Yanlış yaparsın
bana oy verenleri not ettim bu aksam 500 tl yukleyip rolling yapacam sadece bana oy verenler katilacak pis nankorler 😂alfa97 hariç diğerleri iyidir
9.5bana oy verenleri not ettim bu aksam 500 tl yukleyip rolling yapacam sadece bana oy verenler katilacak pis nankorler 😂
kumabaz bak ne dıyolar nerdesın ama kumbaz gonullerde şampıyonbana oy verenleri not ettim bu aksam 500 tl yukleyip rolling yapacam sadece bana oy verenler katilacak pis nankorler 😂
senin havanda 1 haftalik admine yeter bidaki yarismada gorusuruz seni ezicem 😂9.5
45.5
🙄
kumarbaz buyuk kumar oynadi bedelini agir odeyecek 😂kumabaz bak ne dıyolar nerdesın ama kumbaz gonullerde şampıyon
😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂bana oy verenleri not ettim bu aksam 500 tl yukleyip rolling yapacam sadece bana oy verenler katilacak pis nankorler 😂
bızler kumbazı cıkarsız sevıyoruz bışey yapmasına hıç gerek yok valla😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yürübe kankbızler kumbazı cıkarsız sevıyoruz bışey yapmasına hıç gerek yok valla
Oyumuzi değiştirelim @despara34 750 TL yaparmi ki limitibana oy verenleri not ettim bu aksam 500 tl yukleyip rolling yapacam sadece bana oy verenler katilacak pis nankorler 😂
kumarbaz buyuk kumar oynadi bedelini agir odeyecek 😂
Aaa ben yanlış kişiye vermişimbana oy verenleri not ettim bu aksam 500 tl yukleyip rolling yapacam sadece bana oy verenler katilacak pis nankorler 😂
mevlana bu kadar donmedi yavas 😂Aaa ben yanlış kişiye vermişim![]()
Şaka yapıyorm knk hemen ciddiye alıyon sende 🤣🤣bana oy verenleri not ettim bu aksam 500 tl yukleyip rolling yapacam sadece bana oy verenler katilacak pis nankorler 😂
despara ise menfaat girdimi katliam cikarir desparayi katmayin benle kumarbazin savasina 😁Oyumuzi değiştirelim @despara34 750 TL yaparmi ki limiti![]()
Alfa nerde ben orda 😛mevlana bu kadar donmedi yavas 😂
yavas donun ula ummet yetisemiyor 😂Şaka yapıyorm knk hemen ciddiye alıyon sende 🤣🤣