DUYURU EN SON ETKİNLİKLERDEN İSTİYORMUSUNUZ

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
tamamdır kardeşim bu tür hatalar birdaha olmuycak diger etkinliklerimize ve forum içine katılırsanız sevinirim
kararınız adil degil adaletli hic degil ödülde umurumda degil ama konu kapalıydı we en son yorum benım yorumumdu ardından yorum yazma yetkisi olan 2 üye kilitli konuya yorum yazdı ve ödüle çöktü şimdide tartısıyoruz ödül bölüstürüldü cok degısık seyler gordum dıyecek soz bulamadım

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Tamam kardeşim sorun yok sizden isteğim etkinlikten kazandıklarimizi rolling yaparak kazanılan para dan diğer arkadaşlarımıza pay edelim ekmeğimizi bölerek kazanırız
Isterseniz roll yapabilirim sponsor olursaniz bana 😎

profesör

Guest
Ödüller 24 saat içinde gönderiliyor bilginize sunarım

Alperen17200

《Çavuş》
Onaylı Üye
Art niyet olmadığı sürece sorun yok çözüm için teşekkürler bir dahaki daha güzel olur

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
@Fati02 uyenin ayrica twitter etiket paylasimida yok uyenin hesapinda gozukuyor bunada ayri bi parantez aciyorum @Denver @profesör

Elhadji

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Doğrudur sen güzel adamsindir ama cidden ben 2. Yazdığımda da yorumlar kapalıydı son mesaj italian daydi sonra açıldı diğerleri yazdı
Baskan selamlar soyle de olmus olabilir konu acildi dan ziyade kapattigi anda sunucu sana dusmus olabilir yani konu kilitli seklinde ancak saniyeler farkedebiliyor bi baska uye yazarken konuya bazen izin veriyor kapatildigi anda bnde cok bekledim ama kismet degilmis

Elhadji

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Artik buyuk vurgun cekilisini bekliyoruz yapcak bisi yok kiset degilmis kazananlara t3brikler

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
150 tl umrumda değil gibisinden yorum yapmışsın, bu paniğin heyecanın ne az bi sakin ol gelir ödülün :D
Yorumlari okuduysan ödülun 2ye bölündügunu niye okumadin 150 degil 75 gelecek ayrica verilen süre doldugu icin sordum heyecanli degilim

Alperen17200

《Çavuş》
Onaylı Üye
Baskan selamlar soyle de olmus olabilir konu acildi dan ziyade kapattigi anda sunucu sana dusmus olabilir yani konu kilitli seklinde ancak saniyeler farkedebiliyor bi baska uye yazarken konuya bazen izin veriyor kapatildigi anda bnde cok bekledim ama kismet degilmis
Doğrudur kanka Ama cidden kapalıydı konu çünkü ben kronometreye bakarak yazdım hemen tekrar denedim ama kilitliydi en son italian daydi sonra açıldı