alfa97
Guest
henuz hic biriyle sorun yasamadimiçinde 4 site güzel mobil bets liman betpas
henuz hic biriyle sorun yasamadimiçinde 4 site güzel mobil bets liman betpas
hacı ben yazdıgım sitelerden atm den cekım isyityorum yolluyolar hemde 1 saat içindeEuro olarak para çekmeni sağlıyor
Başvuru yapman gerekiyor ama b10 yeni alacaklara vermiyor galiba artık
Yasal yonden sikinti cikmiyormu peki ulasim nasil oluyor kartinEuro olarak para çekmeni sağlıyor
Başvuru yapman gerekiyor ama b10 yeni alacaklara vermiyor galiba artık
1 saat nerde 30sn nerde kanka şimdihacı ben yazdıgım sitelerden atm den cekım isyityorum yolluyolar hemde 1 saat içinde
hb kardesim tsk ederim baktim rasim abi mod olmus kostum geldimAbim hosgeldin ekip toplaniyor☺
daha önce forumda karşımıza geldi ben yasamadım ama yasayan kaç arkadas oldu admınlerde birsey yapamadıSponsor bürolarda sorun yaşanmaz, istisnai durumlarda site yönetimimiz yardımcı olacaktır.
Reis ins yardim a gerek kalmazSponsor bürolarda sorun yaşanmaz, istisnai durumlarda site yönetimimiz yardımcı olacaktır.
hacım1 saat nerde 30sn nerde kanka şimdi![]()
Yasal yönden sıkıntı yaşaman imkansız öyle bir ihtimal bile yokYasal yonden sikinti cikmiyormu peki ulasim nasil oluyor kartin
dogru dur hacım bnm yazdıgım siteler de şuan cok iyi yüklü ödemeleri de yaptılar kiminden ben cektim bazılarından arkadaslarımhenuz hic biriyle sorun yasamadim
Transfercard dediğimiz kart banka kartı gibi para geldiğinde anında işlem yapabiliyorsun banka hesabı ile aynı işlevi görüyor.hacımsanal kart ile degil ama sen havale ile cekte 30 sanıye de gelsin
bende transfer kart varda bir işe yaramıyorki... bets10 danYasal yönden sıkıntı yaşaman imkansız öyle bir ihtimal bile yok
İlk kartım ups kargo ile teslim edilmişti
Daha sonra kartları yenilediler yeni kart talebi oluşturdum onun hangi kargo ile teslim edildiğini hatırlayamıyorum şuan
Senden kaynaklı sorun olmaz zatenhenuz hic biriyle sorun yasamadim
Burasida guzel abi tek sikinti uye azhb kardesim tsk ederim baktim rasim abi mod olmus kostum geldim![]()
o kart kalkmıs hacımmTransfercard dediğimiz kart banka kartı gibi para geldiğinde anında işlem yapabiliyorsun banka hesabı ile aynı işlevi görüyor.
herkes sorun yasamadigi ilk 10 siteyi yazar genelde benimde oyledogru dur hacım bnm yazdıgım siteler de şuan cok iyi yüklü ödemeleri de yaptılar kiminden ben cektim bazılarından arkadaslarım
uyeden cok ne var kardesim yeterki adaletsizlik olmasijBurasida guzel abi tek sikinti uye az
farkındayım hacım ztn 4 siten güzel diyorum belkıde hepsi iyi site maksat ztn öneri ve iyi siteleri bulmak bnm oyun aldıgım sitedeherkes sorun yasamadigi ilk 10 siteyi yazar genelde benimde oyle
Neden imkansiz reis anlamadim tam olarak ceza yiyen yokmukiYasal yönden sıkıntı yaşaman imkansız öyle bir ihtimal bile yok
İlk kartım ups kargo ile teslim edilmişti
Daha sonra kartları yenilediler yeni kart talebi oluşturdum onun hangi kargo ile teslim edildiğini hatırlayamıyorum şuan