alfa97
Guest
mod olmasan bi sey derdim de simdi ban yemek istemiyorum abi 😁Senden kaynaklı sorun olmaz zaten
mod olmasan bi sey derdim de simdi ban yemek istemiyorum abi 😁Senden kaynaklı sorun olmaz zaten
alıskanlık hacımBurda hacı hoca tayfasımı var![]()
Sende haklisin ama eminimki sayin modlarimiz taviz vermez😀uyeden cok ne var kardesim yeterki adaletsizlik olmasij
Tamam haccımalıskanlık hacım![]()
alt yapi dedin mi pronet tek gecrrim zaten betcolar leşfarkındayım hacım ztn 4 siten güzel diyorum belkıde hepsi iyi site maksat ztn öneri ve iyi siteleri bulmak bnm oyun aldıgım sitede
klas poker alt yapısı olmalı mutlaka
Tamam haccım
sayin modlarin kulaklarini cekerim ben sen hic merak etme 😁Sende haklisin ama eminimki sayin modlarimiz taviz vermez😀
sende geldin hacı hş gelsinoo hood tayfası burda toplanmış![]()
ben coktan burdayım zatende giremiyorum fazlasende geldin hacı hş gelsin
o anlamda degil hacı paylaşıma konusmaya ve sohbete anlamında diyorumben coktan burdayım zatende giremiyorum fazla
Burasida guzel abi zamanla dahada guzel olucak☺sayin modlarin kulaklarini cekerim ben sen hic merak etme 😁
yalaka kişiler ve dilenciler olmazsa güzel olurrBurasida guzel abi zamanla dahada guzel olucak☺
ins kardesim burda da mesaj kasma varmiBurasida guzel abi zamanla dahada guzel olucak☺
Neye taviz vermiyoruz ne kaçırdımSende haklisin ama eminimki sayin modlarimiz taviz vermez😀
10000 mesaja ulaşan ilk 4 kişiye 250 tl vardıins kardesim burda da mesaj kasma varmi![]()
Bisey kacirmadiniz abi onu anlatmaya calisiyorum beceremedimmi😀Neye taviz vermiyoruz ne kaçırdım![]()
sayın mod bu yasta kacırılır mı hııNeye taviz vermiyoruz ne kaçırdım![]()
hayırlı olsun fiorino modlukTamam haccım