Dur bakalım bi neyin ne olduğunu anlayalım @despara34Saat kurali.coktna bitti abi ucdeydi odemez bu site uzak durun kendi kafalarina siktilar
Dur bakalım bi neyin ne olduğunu anlayalım @despara34Saat kurali.coktna bitti abi ucdeydi odemez bu site uzak durun kendi kafalarina siktilar
Kolay gelsinrisk birimi inceliyormuş hesabi...
isterse 100 tl olsun inceliyorlar iste uzatma717 tl.yi beyler.cok faki olduklarinicin sitw o paraya kalmis
Kedi sinirlendi uzatma ban yersinisterse 100 tl olsun inceliyorlar iste uzatma
Ya defol bugun 900 tl cektim @Entebet destek adamdirOyalamiyorlar coktuler paraya
biz bu uslupla konuşunca suç oluyoristerse 100 tl olsun inceliyorlar iste uzatma
Ssss abuş sen defol nasıl konuşuyorsun terbiyesizYa defol bugun 900 tl cektim @Entebet destek adamdir
Bugun 900 u 3 dkda odediBeyler kisacasi benim para püf oldu bu siteden uzak durun haa durmazsaniz kendiniz bilirsiniz dan bilzerian dedi dersiniz
beni bilirsin yalan konuşmam 😃@kumarbaz lavuk iyi sallamış valla sinirden foruma![]()
Valla sitenin yerinde olsam o parayı burda freebet olarak dagitirdim garibanlar sevinsin derdimbeni bilirsin yalan konuşmam 😃
Yok abi istemem yan cebime koydiyorsun ya ondan yoksa bana ne isterse komple üstüne yapsinlarneden bu kadar eklemesi tepki çekiyor ki anlam veremiyorum.
😃Yok abi istemem yan cebime koydiyorsun ya ondan yoksa bana ne isterse komple üstüne yapsinlar