ETKİNLİK Entebet 20+20 rolling

• Konbuyu başlatan kumarbaz
  • Başlangıç tarihi

fıfty50

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
12 1 dedi bu 1
bu tavırından dolayı isterse 1000 tln gitsin 1 tl eklemezdim ama site bilir. buda 2
12 1 gibi ben lossday e mesaj artırdım öğrendin onu diyorsun bu 1 zaten dün ki istememzliginden dolayı eklettirmedin bu 2 sanki cebinde çıkan birsey var sözde forum yönetici olacaksın.

kumarbaz

Guest
12 1 gibi ben lossday e mesaj artırdım öğrendin onu diyorsun bu 1 zaten dün ki istememzliginden dolayı eklettirmedin bu 2 sanki cebinde çıkan birsey var sözde forum yönetici olacaksın.
tavrın hoş değil dolandırıldiysan bile boyle yaparak haksız tarafta oluyorsun

fıfty50

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Dostum sorun surda disardan gordugumu soyluyorum sanki entebet sana borcu varmista ödememiş gibi davraniyorsun
Öyle bir durum yok zaten ente bet bi cömertlik yapıp ekleyecekti o sıra yazdım 'ne hikmetse eren atladı hemen önünü kesti eklenmemesi icin

fıfty50

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
ne alakasi varki daha dolandirildigin belirsizdi bu yaptigin firsatçılık
Ne fırsatçılığı yapmisim nasıl modsun sen. Bencil olma lütfen. Hanı 12 de geçti 1 de bu süzme o dün dedim inanmadın.

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
konu kilit bir konuyu okuyup acacagim

Nascimento

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
@Entebet destek burdamisin hocam sanki ben burda yuzde 20 yatirim bonusu yaziordu diye gordum happu hours felan

fıfty50

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Lan karaktersiz @Nach00 hanı nerde 13 gündür bugün yarin diyorsun. @lossday e gece 12 1 gibi demissin atacam. Gelen birsey y
Sayın müdürüm sorun @Nach00 diye biri tokatladı 12 gün felan önce bende ifşa için konu açtım tabi. Dün ente bet destek konuyu görüp zararını az da olsa karşılamak isteriz nakit yatırım yapmışsın şeklinde hesabınıza tanımlarız şeklinde cevap vermişti bende tamam dedim o arada eren yazdı dedi ki nach00 sana yarin atacak bende inanma yalandır atmaz diye.yarini bekleyelim tamam dedim. Entebette dedi adminlerin takip doğrultusunda eger zararını göndermezse ekleme yapılacak sesimi çıkarmadı. Aklıma dahi entebetin ekleyeceği gelmedi lakin değerli gardasımiz eren fırsatçılık yapmışım diye suçluyor.

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Lan karaktersiz @Nach00 hanı nerde 13 gündür bugün yarin diyorsun. @lossday e gece 12 1 gibi demissin atacam. Gelen birsey y

Sayın müdürüm sorun @Nach00 diye biri tokatladı 12 gün felan önce bende ifşa için konu açtım tabi. Dün ente bet destek konuyu görüp zararını az da olsa karşılamak isteriz nakit yatırım yapmışsın şeklinde hesabınıza tanımlarız şeklinde cevap vermişti bende tamam dedim o arada eren yazdı dedi ki nach00 sana yarin atacak bende inanma yalandır atmaz diye.yarini bekleyelim tamam dedim. Entebette dedi adminlerin takip doğrultusunda eger zararını göndermezse ekleme yapılacak sesimi çıkarmadı. Aklıma dahi entebetin ekleyeceği gelmedi lakin değerli gardasımiz eren fırsatçılık yapmışım diye suçluyor.
Neler oluyor