Gerek yok şimdi 7 k cektm çok şükür kazanıyorum ama bu from kaç kere etkinlik yaptim hak etmiyorlar modundant tut admine kadar gereksiz anka sağolsun kazandıriyor@suat2108 bi etkinlik patlat.![]()
bana at vallahi kaç defadır nasip olmadı ?Gerek yok şimdi 7 k cektm çok şükür kazanıyorum ama bu from kaç kere etkinlik yaptim hak etmiyorlar modundant tut admine kadar gereksiz anka sağolsun kazandıriyor
tebrikler daha çok kazanırsın insallah. kimse senin kötülüğünü istemez.Gerek yok şimdi 7 k cektm çok şükür kazanıyorum ama bu from kaç kere etkinlik yaptim hak etmiyorlar modundant tut admine kadar gereksiz anka sağolsun kazandıriyor
Atmam dün az çok gordunuz ve ben 7 sulalemi siksinler ki bu fromda etkinlik yaparsam büyük konuştum oh ne güzel koy hem dağıtayim hem banbana at vallahi kaç defadır nasip olmadı ?![]()
tamam kardeşim karar senin saygı duyarım.Atmam dün az çok gordunuz ve ben 7 sulalemi siksinler ki bu fromda etkinlik yaparsam büyük konuştum oh ne güzel koy hem dağıtayim hem ban
Adamsın o zamantamam kardeşim karar senin saygı duyarım.
Sadece sana bir tavsiyem var cok kolpalik dönüyor bu fromdan @fiorino21 hariç anla ne demek istediğimitamam kardeşim karar senin saygı duyarım.
yok kardeşim forumda çok iyi insanlar var sağolsunlar. onun ihtiyacı oldugunda atıyorum para benim ihtiyacım oldugunda o para atıyor.Sadece sana bir tavsiyem var cok kolpalik dönüyor bu fromdan @fiorino21 hariç anla ne demek istediğimi
Durum bu
Kardeş şimdi şöyle diyelim anlaşılmayan tek nokta aynı çatı altında yaşayıp aynı wifi yi kullanmakAdamsın o zaman
Var içlerinde kolpalik modu desen üyesi desen.yok kardeşim forumda çok iyi insanlar var sağolsunlar. onun ihtiyacı oldugunda atıyorum para benim ihtiyacım oldugunda o para atıyor.
aynen öyleKardeş şimdi şöyle diyelim anlaşılmayan tek nokta aynı çatı altında yaşayıp aynı wifi yi kullanmak
bana göre yok kardeşim zaten benim dediklerimin 8 i geçmez.Var içlerinde kolpalik modu desen üyesi desen.
Aynı wifiden iki hesap kurulmaz beni ilgilendirmez sana yardımcı oldu sadeceKardeş şimdi şöyle diyelim anlaşılmayan tek nokta aynı çatı altında yaşayıp aynı wifi yi kullanmak
Zkm para sorun gotune kardeşim ben paraya gerçekten değer versem kumar oynamam 😍aynen öylesağolsun kesme bana @Kesme8090 35 atmıştı.
eyvallah kardeşim. valla ben 40 çekip atıyorum. düşün yaniZkm para sorun gotune kardeşim ben paraya gerçekten değer versem kumar oynamam 😍
Mecbur kuruyoruz aynı **** içinde olduğum icinRast gele kardeş
Sorun değil kardeşim eyv düşünmen yeterdi sadece kızdığım nokta 1000 liranın 200 unu vereceker 50 su zaten bizim 150 lira için kırk takla atıyor site la zaten 800 lira kazandirmisiz siteyeRast gele kardeş
Entebet sağlam.mi kardesimYap kardesim site saglam odeme alanlari gordum.