Şimdi tekrar dene ben de daha yeni girebildimBenim girmiyor
yahu me geldiyse basima bu uykudan geldi😂Ödüller dağıtıldı sen o sırada uyuyodun
Tamam en geç yarın gün içi döneceğimEvet modum
Konuyu izah etmiştim istersen özelden tekrar anlatiyim modumTamam en geç yarın gün içi döneceğim
Dün bende 70 kuruş kalmisti book of spells oyununa girdim 5 kuruş çevirdim freespin geldi freespinden 8 lira aldım sporda 40 yapip cektim. Bugün aynı oyuna giremedim beyaz ekran oluyor üzerine düşmedim pekSorun oynadigim oyunu kitlediler kazan c ve frespin gitti
Sorun kazan c içerde kaldı oyunda bakiyeye yansımadı freespinler de içerde kaldı bna 1 tl gönderdiler sorunu bu şekilde çözdük diyorDün bende 70 kuruş kalmisti book of spells oyununa girdim 5 kuruş çevirdim freespin geldi freespinden 8 lira aldım sporda 40 yapip cektim. Bugün aynı oyuna giremedim beyaz ekran oluyor üzerine düşmedim pek
Resmen dalga geçmişler yarin çözeriz siteye yatırım yapmam işin çözülene kadarSorun kazan c içerde kaldı oyunda bakiyeye yansımadı freespinler de içerde kaldı bna 1 tl gönderdiler sorunu bu şekilde çözdük diyor
Anlicagin dalga gectilerSorun kazan c içerde kaldı oyunda bakiyeye yansımadı freespinler de içerde kaldı bna 1 tl gönderdiler sorunu bu şekilde çözdük diyor
Sağol kardeşimResmen dalga geçmişler yarin çözeriz siteye yatırım yapmam işin çözülene kadar
Müdürü bekliyoruzEee ne oldu simdi
Estağfurullah burası mahkeme bizde hakim değiliz ki yargı dağıtalım. Sadece kuralları işlettim. İnsanlar birbirlerini sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda klabye başına geçen aslan oluyor@fiorino21 yargı dağatıyor
aga oluyor 😐Estağfurullah burası mahkeme bizde hakim değiliz ki yargı dağıtalım. Sadece kuralları işlettim. İnsanlar birbirlerini sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda klabye başına geçen aslan oluyor
e daha ne istuorsun kaldirmislar iste🤗Banımı kim kaldirdi
Ben kaldırmasınlar dedim ben tükürdüğumu yalamame daha ne istuorsun kaldirmislar iste🤗