İzmirdeyim gelmezsen adam değilsin buyurHaftaya antepe geliyorum arkadaşlarımın yanina oraya gelince senle tanışalım istersen ☺
İzmirdeyim gelmezsen adam değilsin buyurHaftaya antepe geliyorum arkadaşlarımın yanina oraya gelince senle tanışalım istersen ☺
Ne ara izmire geçtin laİzmirdeyim gelmezsen adam değilsin buyur
Enik bizim burada kuttiklerin yavrusuna denir 😁😁Lan bak snin srfni de seni adam ol lan sana bsy diyen mi oldu enik
Izmır e mi kaçtin ben antepe geliyorum orda okudum.binevler tramway durağının arkasında ekomini market var oranın arkasinda gel beklerim seni 😉 cesaretin varsaİzmirdeyim gelmezsen adam değilsin buyur
TedirginlikAklımızda geçer oynamayız gol gelir aklımızda geçer oynarız gol gelmez bu teoriyi çözebilsene 20 papara 😎
Bu da yavruEnik bizim burada kuttiklerin yavrusuna denir 😁😁
Aaaaaa ağlıyacaksan oynamayalım
Gelip yine sataştı ilk mesajına bakgene başladinizmi ?
Bunu çözebilsem oynar kazanırım zaten doğrumu cevap 😅Aklımızda geçer oynamayız gol gelir aklımızda geçer oynarız gol gelmez bu teoriyi çözebilsene 20 papara 😎
BiliyorumMesajları oku eren bir şey dediysem o.c yum
Sende gece gece ne şaştın bu soğukta yat yatağında usutursunuz 😂😂Izmır e mi kaçtin ben antepe geliyorum orda okudum.binevler tramway durağının arkasında ekomini market var oranın arkasinda gel beklerim seni 😉 cesaretin varsa
Bizim mekan belli açık adres verdim 😂 biliyordur zaten dediğim yeri ıssız biraz😂Sende gece gece ne şaştın bu soğukta yat yatağında usutursunuz 😂😂
Bu kaçıncı yoksay kimsenin birşey yaptığı yok adam elini kolunu sallayarak laf ediyor kimse bsy demiyoryoksay geç tartışmayın
Onun gidebileceği tek yer oyun parkı knkBizim mekan belli açık adres verdim 😂 biliyordur zaten dediğim yeri ıssız biraz😂
Ilk lafı atan sen olmadığın sürece ben bisey demeyecem ama illa gelip sacmaliyonBu kaçıncı yoksay kimsenin birşey yaptığı yok adam elini kolunu sallayarak laf ediyor kimse bsy demiyor