Bugün 3 farklı siteye attım parca parca. 1 siteye yüklü atmak riskli çok bakiye olunca ödeyemiyor bazı siteler o yüzden farklı sitelere attım hepsinden de çektim
O zaman neden 5 6 kere yalan söylediler?Kardeşim 4600 e çökecek kadar düşmedi site bı sakin ol
Kardeşim yılbaşı durumu var on yargılı olma bı site 4600 e dusesek değilO zaman neden 5 6 kere yalan söylediler?
Neden canlı destek engelledi?
En son salı çarşamba bitecek dedi inceleme. Ama hala bitmedi ??
Yılbaşından öncede kaç kez yalan söylediler sayamadım benKardeşim yılbaşı durumu var on yargılı olma bı site 4600 e dusesek değil
bu site 200 liraya çökecek kadar da düştü emin olKardeşim 4600 e çökecek kadar düşmedi site bı sakin ol
Alt yapı dönüşleri 7ile 21 gün arasi sonuçlanıyor.Alt yapiya zaten mail atmışsın dönüş ne vakit okur diye de oraya sorarsın iyi niyetli yardımcı olmak adına araya girdik bu ne yaa hergun her saat msj site adami olduk dolandirici olduk yalancı olduk kısaca colugun çocuğun maskarası olduk banane yaa.Ne iyi niyeti gösterip senin konunla ilgileneceğim git derdini bilet aldigin form sitesine taşı benden bu kadar.KONU KILITBen daha hiç canlı desteğe bağlanamadım çünkü beni engellemişler hesabı kapatmışlar .
Alt yapıya sordum bakalım site alt yapıyla iletişime geçmiş mi . Sali ya da carsamba bitecekti sözde.