@despara34 eklenecek@despara34 @fiorino21 ben üye oluna otomatik eklenmiş iptal ettirdim
@despara34 eklenecek@despara34 @fiorino21 ben üye oluna otomatik eklenmiş iptal ettirdim
Yani müdürümArkadaşlar eklemeler gün içinde yapılacak.Kural her zaman aynı aklınızda olsun etkinlik bitimi 24 saat içinde yüklemeler yapılır
Hergun benden nasıl sorun çıkıyor adam gibi açıklama yapinKim yatırımı olmayana yatırmış birader her gün senden problem çıkıyor yeter da. Geçen gün listede 1 kişi vardı oda yatırımı yoktu yeni üye oldu deneme bonusu olarak aldı. Bekle kimseye ekleme olmadı daha olursa görürsün olmazsa hak etmedin demek. Sanki borçluymuşuz gibi günde 25 kere bişey sorulmaz ki. 10 kişi var senden başka soran yok
Sen mod isen ego ki tavranma sen kimsin oğlum adam gibi açıklama yap modsan modelini bilKim yatırımı olmayana yatırmış birader her gün senden problem çıkıyor yeter da. Geçen gün listede 1 kişi vardı oda yatırımı yoktu yeni üye oldu deneme bonusu olarak aldı. Bekle kimseye ekleme olmadı daha olursa görürsün olmazsa hak etmedin demek. Sanki borçluymuşuz gibi günde 25 kere bişey sorulmaz ki. 10 kişi var senden başka soran yok