kumarbaz
Guest
@despara34almayın ödem e yapmıyor şimdilik yatirim yapmadan once sordum oyalıyolar
@despara34almayın ödem e yapmıyor şimdilik yatirim yapmadan once sordum oyalıyolar
Ilk kez böyle bisey duydum dur bakalım @despara34 gelir halleder simdisebep yok yarin çek diyor ole bi saçmalık olur mu sabah yatrdm şimdi cekiyorum
Ne kadar cekiyosunsebep yok yarin çek diyor ole bi saçmalık olur mu sabah yatrdm şimdi cekiyorum
4 **** yüksek sayılırNe kadar cekiyosun
1000 se bisey değil ama 3 4 5 k falansa belki kaybet diye oyalıyor olabilirler.bakiyeni oynamamani öneririm bekle despara gelsin belli olur4 **** yüksek sayılır
kardes oynama değil mesele ben güvendim yatrdm saat 4 de bana yarin mesai demek ne demek 1.5 k ytrdim az değil1000 se bisey değil ama 3 4 5 k falansa belki kaybet diye oyalıyor olabilirler.bakiyeni oynamamani öneririm bekle despara gelsin belli olur
Aynen sen haklisin ama ben oynayipta bakiyeyi kaybetme diye diyorum bekle bakalım müdür gelsin halleder sorun varsakardes oynama değil mesele ben güvendim yatrdm saat 4 de bana yarin mesai demek ne demek 1.5 k ytrdim az değil
Saçmalığa bakfazla soze gerek yok durum ortada bu muhabbet uzar giderim
200 300 yatiriyorda 5 6 bin bilmem tabifazla soze gerek yok durum ortada bu muhabbet uzar giderim
Kardeşim bekle gelir birazdan sorun yaşamazsın bencekefil olan arkadaş vardı açıklama yapacak mi acaba ?
dostum büro dalga geçiyor hesabı sıfırlayacaklar gece bilmiyormuyuz muhabbetiKardeşim bekle gelir birazdan sorun yaşamazsın bence
Herşeyin ekran görüntüsünü al kuponlarin bakiyenin herşeyin al birazdan gelir.mudur halleder heraldekefil olan arkadaş vardı açıklama yapacak mi acaba ?
Biraz sakin olmam gerek yoksa bir yere varmazsin hakliyken haksız duruma dusucekain1. saattir muhabbet bu
dostum ben durumu izah ediyorum farklı birşey yok söyledıgımBiraz sakin olmam gerek yoksa bir yere varmazsin hakliyken haksız duruma dusucekain
Dur kanka müdür gelsin halleder şimdidostum büro dalga geçiyor hesabı sıfırlayacaklar gece bilmiyormuyuz muhabbeti
Bizde öğreniriz ne olduğunu ona gore yatırım yaparizDur kanka müdür gelsin halleder şimdi
Haklisin kardesim sen canlı desteği bırak müdür gelsin sorunu burdan çözersiniz beklemek öneririm bir iki saatadamlar dalga geçiyor resmen sorun hallolmadan ilişmeyın siteye bana dürüst gelmiyorlar