Jsjsjs1 kuruş niye bırakıyorsunuzki D: ben 0 yapmadan rahatlayamıyorum
Jsjsjs1 kuruş niye bırakıyorsunuzki D: ben 0 yapmadan rahatlayamıyorum
Sizi tedirgin eden konularda yardımcı olma şansını bize tanırmısınız?katilabilirim ama site güven verici değil sponsor olsa bile
kusura bakmayin ama ne sponsorluklar gördümSizi tedirgin eden konularda yardımcı olma şansını bize tanırmısınız?
Bence yanlış düşünüyosun hocam 5 parmagin 5 i bir değil gayet ilgili ve sağlam site ben memnun kaldım oynadigim süre zarfindakusura bakmayin ama ne sponsorluklar gördüm
2 de ben alcam simdi 11 olcak24 adet bilet 250 tl ye sayılır 😂
2 ne ya almışken 8 10 tane aliver paran da var 😂2 de ben alcam simdi 11 olcak![]()
Ellemeyin Entemi gayet iyiler ama şu kurallarda biraz ihleştirme śartSizi tedirgin eden konularda yardımcı olma şansını bize tanırmısınız?
ente yi sevmeye başladım o kadar bonusu kim dağıtırki 🙂🙂Bence yanlış düşünüyosun hocam 5 parmagin 5 i bir değil gayet ilgili ve sağlam site ben memnun kaldım oynadigim süre zarfinda
Elinde sonunda biter 3 güne kafana bile takma ne bilet kalmiski surda74 bilet kalmış şunu 100 e çıkarsanız bugün biter bence @despara34
Dostum para kalmadı pazartesi sali ödeme var bir umut bunu bekliyorum işte belki erken biter de biseyler çıkar diyeElinde sonunda biter 3 güne kafana bile takma ne bilet kalmiski surda