İhsAllah bro birseyler kazanirsinDostum para kalmadı pazartesi sali ödeme var bir umut bunu bekliyorum işte belki erken biter de biseyler çıkar diye
İhsAllah bro birseyler kazanirsinDostum para kalmadı pazartesi sali ödeme var bir umut bunu bekliyorum işte belki erken biter de biseyler çıkar diye
Biter biter zaten cekilisin yapilmasi yine 2 günü bulur mahoniYok mu 70 bileti alacak bir kisi🙄
bılsem 2 gün surmeyecek cekılısı 40 tane daha alırım 40 hak kldı işleyıs uzun suruyor parca parca alınsın ısteBiter biter zaten cekilisin yapilmasi yine 2 günü bulur mahoni
Bu sefer hızlı yaparlar zaten torba usulü değilmiş direk bilgisayardanbılsem 2 gün surmeyecek cekılısı 40 tane daha alırım 40 hak kldı işleyıs uzun suruyor parca parca alınsın ıste)
Ya zaten yatirir yatirmaz keyildim en iyisi çektimi durmak bilet cazip geliyor alalım belki cikar hesabi ama eldeki paradan oluyoruz benden yeterli 11 biletbılsem 2 gün surmeyecek cekılısı 40 tane daha alırım 40 hak kldı işleyıs uzun suruyor parca parca alınsın ıste)
son bıletlere yaklassın alırız sımdıden almaya gerek yok zaten bugun ufak attık kaybettıkBu sefer hızlı yaparlar zaten torba usulü değilmiş direk bilgisayardan
Biri gelip 70 ini birden alırsa kalmaz ama haberin olsun yine de sen bilirsin😊son bıletlere yaklassın alırız sımdıden almaya gerek yok zaten bugun ufak attık kaybettık)
Çekiliş profesyonel stüdyoda olacak herşey hazır tek eksik biletler bitmedibılsem 2 gün surmeyecek cekılısı 40 tane daha alırım 40 hak kldı işleyıs uzun suruyor parca parca alınsın ıste)
Duydun zilin sesini @mutlu25 biletler biter bitmez cekilis mi yoksa geçenki gibi kontrol edilecek mi yineÇekiliş profesyonel stüdyoda olacak herşey hazır tek eksik biletler bitmedi
gecen kontrol 1 gunden fazla surdu yıl bası bıletlerden alıyrm ugrarım bı ara buraya 30 40 bılet kalsınDuydun zilin sesini @mutlu25 biletler biter bitmez cekilis mi yoksa geçenki gibi kontrol edilecek mi yine
Şuan alınan her bilet harici not alınıyor kontrol işi 1saat sürmezgecen kontrol 1 gunden fazla surdu yıl bası bıletlerden alıyrm ugrarım bı ara buraya 30 40 bılet kalsındaha 70 var
Bol şanslar ortağım 😂
o zaman verry goodŞuan alınan her bilet harici not alınıyor kontrol işi 1saat sürmez
Senmi seçersin ben mi seçeyim ona göre güncelleme yapmam gerek