@Entebet destek Bu sefer bileti 250 yapip odulleri dusurseniz 1000 750 500 200 diye
betco olursa sıte daha da cok ilgi toplar yınede sızın tercihiniz nacizane fıkrım o yondeBürolar süpriz olsun hem 1 değil belki 2 etkinlik aynı anda gelir ne dersiniz olur mu ?
bılet 100 maksımum 250 falan bılet bıtmez@Entebet destek Bu sefer bileti 250 yapip odulleri dusurseniz 1000 750 500 200 diye
Biter biter bunada bitmez demiştik ama bitti. Sabah da dedim her etkinlik bir öncekine göre daha iyi olacak. Bilet istikakını fazla tutsak meselabılet 100 maksımum 250 falan bılet bıtmezkucuk ytrmcıda faydalansın
![]()
1.40 cevrimi kaldirmalari cok iyi olur betyapdan 100 kazandim cekim veremedim yattiarkadaşlar sizlere tavsiyem asicocuk71 bir etkinlikte varsa fazla umutlanmayın ha yinede herkese bişeyler çıkar çıkar ama onu güzel bişekilde çevrim yapıp çekmek var ben az 10 tane büyük ödül kazandım bazılaında kaybettim fazla heyecan stres ürkeklik sitelere kazandırır bizlere deil o yüzdden herşeyi oluruna bırakın
Aynen dediğin gibi üstat biraz şans birazda sabırbakın ben betlike sitesinde 80 bilette 6 k ödül adım 300 bilet alanlara bişey çıkmadı burda çogu insan beni tanır önemli olan kazanmak deil onu değerlendirebilmek sürekli hala getirebilmek önemli
Sen iyi yine birtanesi 6 bilete 2 k aldiydi cosmodanbakın ben betlike sitesinde 80 bilette 6 k ödül adım 300 bilet alanlara bişey çıkmadı burda çogu insan beni tanır önemli olan kazanmak deil onu değerlendirebilmek sürekli hala getirebilmek önemli
Kahin misin sen hayırdırarkadaşlar sizlere tavsiyem asicocuk71 bir etkinlikte varsa fazla umutlanmayın ha yinede herkese bişeyler çıkar çıkar ama onu güzel bişekilde çevrim yapıp çekmek var ben az 10 tane büyük ödül kazandım bazılaında kaybettim fazla heyecan stres ürkeklik sitelere kazandırır bizlere deil o yüzdden herşeyi oluruna bırakın
Arkadaşlar bilet etkinliğini biz sponsor büro lar ile planyarak yapıyoruz önerin değerlendirilir bu konuda ama burda amaç forum üyelerinin keyifle oyun oynarken bizler ekstra ne katabiliriz olmalı@Entebet destek Bu sefer bileti 250 yapip odulleri dusurseniz 1000 750 500 200 diye
Bir umuttur yaşamak@lazio34 hep destek yam destek büyük ikramiye ne bilmiyorum ama sana çıksın