Aktif değil yanlış Bilgi sonucu
Guest
2.seçenek yarın uygun bir satte olsun
Her forumdan atıldın tek bilet alabildigin burası mi kaldıarkadaşlar sizlere tavsiyem asicocuk71 bir etkinlikte varsa fazla umutlanmayın ha yinede herkese bişeyler çıkar çıkar ama onu güzel bişekilde çevrim yapıp çekmek var ben az 10 tane büyük ödül kazandım bazılaında kaybettim fazla heyecan stres ürkeklik sitelere kazandırır bizlere deil o yüzdden herşeyi oluruna bırakın
nerden atılmışım sölermisin kim atmış beni söle bakimHer forumdan atıldın tek bilet alabildigin burası mi kaldı
Durun bi tartışmayın ya herkese bol sanslar diyip bekleyelimnerden atılmışım sölermisin kim atmış beni söle bakim
Player tr yi diyorsan Allah belalarini versin haysiyetsizler 37 bilet aldim 1 senedir cekilis yapilcak site dedim ama tokatci bu site yok biz kefiliz gorduk kefilinerden atılmışım sölermisin kim atmış beni söle bakim
sadece insanlar görsün bilsin diye uyarı yaptım ben konu kapandı yaninerden atılmışım sölermisin kim atmış beni söle bakim
Player tr den celtabet bileti aldinmi sendesadece insanlar görsün bilsin diye uyarı yaptım ben konu kapandı yani
Baskan yine ayni twittirdan canli çekilis vara yazin nolari cekin bitsin bu kadar buna kimse itiraz edemezArkadaşlar profesyonel bir çekim olmali kesinlikle tartismaya açık olmamali tek derdim o
dostum beni herkes tanıyo hiç bir forumdanda atılmadımda banda yemedim herkes istediği heryerde bilete katılır bilet olmasada ben ztn fazzlasını kazanıyom kafana takma yani böyle şeylerisadece insanlar görsün bilsin diye uyarı yaptım ben konu kapandı yani
Kac bilet aldin brodostum beni herkes tanıyo hiç bir forumdanda atılmadımda banda yemedim herkes istediği heryerde bilete katılır bilet olmasada ben ztn fazzlasını kazanıyom kafana takma yani böyle şeyleri