33 bilete 1600 28 bilete 25 gercekten sans ve sanssizlik😂
33 bilete 1600 28 bilete 25 gercekten sans ve sanssizlik😂
normalde bılet sansim pek yoktur bugun hem erzurum hem bjk tuttuğum takımlar da sanssızdı burda sans vurdu33 bilete 1600 28 bilete 25 gercekten sans ve sanssizlik😂
Bu olayı hemen islatiyiruznormalde bılet sansim pek yoktur bugun hem erzurum hem bjk tuttuğum takımlar da sanssızdı burda sans vurdu![]()
Bende oyle bro sorma bi 412 den 75 kazanmisimBenimde sirali bilet aliyordum hep 2 tane 1 sayidan kacan biletim var
Mudurum yarinki bilet etkinligi yine entebet miBu olayı hemen islatiyiruz
Arkadaşlar yarın betyap ile karsinizdayizMudurum yarinki bilet etkinligi yine entebet mi
Betyap ta guzel ama entebetten yine bekleriz kaliteli siteymişArkadaşlar yarın betyap ile karsinizdayiz
hayır ihtiyacım yok idi. kazananları tebrik ederimGecmis olsun valla ihtiyacin varsa kotu olmus
@lazio34 😣Arkadaşlar ödül kazanmayan varmi
😂 benArkadaşlar ödül kazanmayan varmi
Lazio ile bana paylastirabilir 😂@Crixus29 arkadaşımız kendisine çıkan ödülü devredecek talihli aranıyor
@fiorino21 ya da cikmadi sanirimHerkese az da olsa çıkmış galiba 0 çeken yok mu benden başka
Ben katılamıyorum yasak koymuş bana betyapArkadaşlar yarın betyap ile karsinizdayiz
Sana bu etkilikten ne kadar cikti en cok bileti sen aldinBen katılamıyorum yasak koymuş bana betyap![]()