ben etkilige katilamayacak fakirdim 
Ben bir konuşurum bakalim birşey gelirmi eldenBen katılamıyorum yasak koymuş bana betyap![]()
bende 🙁🙁ben etkilige katilamayacak fakirdim![]()
Bende katıldıkça fakirlestim😂bende 🙁🙁
Kedi 75 cikti yav 1500 cikaydi gorucektim senibende 🙁🙁
Tabiki ♥️ İlginiz için teşekkür ederizÖdül kazanan forumcuları TEBRİK EDERİZ. ÖDÜLLERİ GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAKTIR.Bu tarz etkinlikler gelmeye devam etsin mi?
Birazda fakir fukara sevinsin 😅Ödül kazanan forumcuları TEBRİK EDERİZ. ÖDÜLLERİ GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAKTIR.Bu tarz etkinlikler gelmeye devam etsin mi?
Evet cok guzel bir etkinlikti bir bilet etkinligi daha yapsaniz ☺Ödül kazanan forumcuları TEBRİK EDERİZ. ÖDÜLLERİ GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAKTIR.Bu tarz etkinlikler gelmeye devam etsin mi?
Ama alim limiti koymazsanız burda 500 bilet alacak insanlar bile var diğerlerine bilet kalmaz bu sefer 🤗 limit yükseltmek daha iyi bence 150 200 gibi ☺Bu etkinliği incelediğimizde ilgi gösterenlerin biletlerin hızlı bitmemesinden rahatsız olduklarını fark ettik bu şekilde daha büyük bir etkinlik yapmayı ve yapılması durumunda alım limiti koymamayı düşünüyoruz
Büyük etkinlik olursa ve sınır olursa bitmez. 500 bilet bile zor bitti etkinlik daha büyüyecekse 150 200 sınır olursa bitmez kolay kolay kaldı ki herkes 150 200 almazAma alim limiti koymazsanız burda 500 bilet alacak insanlar bile var diğerlerine bilet kalmaz bu sefer 🤗 limit yükseltmek daha iyi bence 150 200 gibi ☺
Sen hepsini alırsın kimseye kalmaz😂Büyük etkinlik olursa ve sınır olursa bitmez. 500 bilet bile zor bitti etkinlik daha büyüyecekse 150 200 sınır olursa bitmez kolay kolay kaldı ki herkes 150 200 almaz
aleyküm selamSelamın aleyküm ödüller kime cikti
Bize 🥒herkes ödül aldı
mutlu büyük ödülü aldı