Bende merak ettim.Kim onlar ya biriniz isim versin ben bilmiyorum ondan soruyorum
Vantilatör çarpar onu kaldir odadan 😅😅sen bide beni yatakta neyse hadi sinerji
Bu yaştan sonra niye vereyim tövbe tovbe 😅aman bosver kasayi kapiyi dediklerimi unutma ara ver yegen
Listeyi baya inceleyerek yaptım paylaşmıyorum ama şu 3 isme kesin çekilişsiz vermelisin en başından beri takip etmişler @tugce @Nach00 @Beckham1993 karar yine de senindir tebrikler
ekonomiye can ver 😂Bu yaştan sonra niye vereyim tövbe tovbe 😅
Bide ben varımListeyi baya inceleyerek yaptım paylaşmıyorum ama şu 3 isme kesin çekilişsiz vermelisin en başından beri takip etmişler @tugce @Nach00 @Beckham1993 karar yine de senindir tebrikler
Bende ettim yaa🙁Listeyi baya inceleyerek yaptım paylaşmıyorum ama şu 3 isme kesin çekilişsiz vermelisin en başından beri takip etmişler @tugce @Nach00 @Beckham1993 karar yine de senindir tebrikler
Ne yapım şimdi Allah aşkına ne yapım sen söyle hadi 10 kişi mesaj atıyor 5 kişi arıyor telefonla bana para at diye . Kimseye atmiycam herkes katılsın çıkana hakkını atarız . Etkinlik yaptığıma pişman oldumReis takdir senin ama baştan beri takip edenlerin emeğine yazık olmaz mı