@Kesme8090 etkinlik kazaniyorsun takip etmiyorsun paparanida atmiyorsun nerdeyse 20 saat geçti 21:30 a kadar papara gelmezse hakkini kaybediceksin

görüntülediği konu efsane. :d
@Kesme8090 etkinlik kazaniyorsun takip etmiyorsun paparanida atmiyorsun nerdeyse 20 saat geçti 21:30 a kadar papara gelmezse hakkini kaybediceksin
Bana atabilirsiniz tabi arkadaş gelmesse ihtiyaç var çünkü@Kesme8090 etkinlik kazaniyorsun takip etmiyorsun paparanida atmiyorsun nerdeyse 20 saat geçti 21:30 a kadar papara gelmezse hakkini kaybediceksin
Yeni etkinliğe katıldım dedipara istemek yasak. ban sebebi
yedek secildi ona atilacakO kadar takip ettim talibim harmanım![]()
yedek secildi ona atilacak
yedekte benim ayiptir soylemesi 😂Tamamdır adını bilmediğim modum![]()
Kırışak mıyedekte benim ayiptir soylemesi 😂
Yedeğin ne dediği olur o zman satın moderatorum bana atabilirmisin inanki çok ihtiyacım var kafam da bozuk sigara yok yayedekte benim ayiptir soylemesi 😂
Eyw modum gerek yok ben takip etmemiştim 😀Son olarak fatalblowx e atılacak dağıtım biticek.
Sayın kardeşim hakkını bana verebilirmsin ihtiyacım var inankiEyw modum gerek yok ben takip etmemiştim 😀
kardesim para benim degil ki sana atiyim etkinlik sahibi gelsin ne derse onu yapacagiz mecburYedeğin ne dediği olur o zman satın moderatorum bana atabilirmisin inanki çok ihtiyacım var kafam da bozuk sigara yok ya
hayat paylasmayinca daha guzel sagol 😂Kırışak mı![]()
Abi beni mi hackledin ben bunu ne zaman yazmışım 😂😂Eyw modum gerek yok ben takip etmemiştim 😀
😀😀Abi beni hackle 😂😂
Hahahahahaha 😂😂😂
Ne adamsın abi ya 😂😂Cümletten hayırlı akşamlar canlarım öpüldünüz